Σταύρος Σβήγκος: «Η προσωπική μου ζωή είναι ανύπαρκτη»

Όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη

Σταύρος Σβήγκος

Μια εξομολόγηση για τα προσωπικά του έκανε ο Σταύρος Σβήγκος στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης (24/10).

Σταύρος Σβήγκος: Η πλάκα που έκανε στους συναδέλφους του στα γυρίσματα

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν έχει καθόλου προσωπική ζωή. 

«Αυτή τη στιγμή όποιος είναι δίπλα μου περνάει δύσκολα. Η προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει. Ο ρόλος του μπαμπά είναι καταπληκτικός. Τον γιο μου τον παίρνω μαζί στη δουλειά για να έχουμε χρόνο μαζί, κάθε πρωί θα τον βάλω στο σχολικό, θα ετοιμάσω την τσαντούλα του. Τα βράδια τώρα με τις πρόβες δεν τον πολυβλέπω δυστυχώς, αλλά, όποτε τον βλέπω μαζί θα κάνουμε το μπάνιο μας, θα κοιμηθούμε μαζί… », είπε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός. 

Σχετικά με το ενδεχόμενο να ακολουθήσει ο γιος του τα χνάρια του και να ασχοληθεί με την υποκριτική, δήλωσε στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2»: 

Σταύρος Σβήγκος: «Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και μιλούσα στον γιο μου»

Ο Σταύρος Σβήγκος μαζί με τον γιο του

«Δύσκολα θα πάει για ηθοποιός. Ό,τι θέλει να κάνει αλλά χθες μου λέει “τελικά δεν είναι ωραία η δουλειά σου, κάνει πολλή ώρα”. Του λέω “πήγαινε στον σκηνοθέτη και πες το αυτό”. Είναι μια δουλειά που σου καθορίζει τη ζωή, είναι τρόπος ζωής, δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, τα ωράρια, το ότι δουλεύουμε γιορτές… Δεν μπορείς να δεις τους φίλους σου που δουλεύουν σε νορμάλ δουλειές, να οργανώσεις ένα ταξίδι. Όταν γυρίζω σπίτι έχω άλλη δουλειά γιατί έχω μια μικρή εταιρεία παραγωγής και σιγά σιγά προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που θέλουμε…», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Σβήγκος. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top