Σταύρος Σβήγκος: Η ηλικία, οι ρόλοι, το διαζύγιο & η αδυναμία στον γιο του

Όσα δε γνωρίζουμε για τον πρωταγωνιστή του Έρωτα Φυγά

Ο Σταύρος Σβήγκος είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Αν και μόλις 38 ετών μετρά αρκετά χρόνια καριέρας στον χώρο της υποκριτικής, ενώ στο παρελθόν τον έχουμε δει σε ρόλο παρουσιαστή μιας και μαζί με τον Νικόλα Ράπτη παρουσίασαν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν πολύ προσιτό άνθρωπο, με χιούμορ και πειραχτήρι.

 

Μπαίνει καθημερινά στα σπίτια των τηλεθεατών μιας και για δεύτερη χρονιά τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» υποδυόμενος τον Μάρκο.

Σταύρος Σβήγκος: Το βιογραφικό του ηθοποιού


•  Ο Σταύρος Σβήγκος γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1985.
•  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
•  Είναι 38 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα.  
•  Το ύψος του είναι 1,73 μέτρα.  
•  Μικρός έπαιζε ποδόσφαιρό στον Α.Ο. ΜΑΡΚΟ, ενώ παράλληλα έκανε και μαθήματα μπαλέτου.
•  Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.
•  Αποφοίτησε από τη σχολή το 2008.

 


Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το έκανε στη σειρά «Άγρια παιδιά», η οποία προβάλλονταν στο MEGA. Η σειρά σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και έτσι, ο Σταύρος Σβήγκος κατάφερε να γίνει ευρύτερα γνωστός.
Το 2009 εμφανίστηκε στο L.A.P.D. και το 2011 εμφανίστηκε ως guest σε ένα επεισόδιο της σειράς «Ο πόλεμος των άστρων». Μετά, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά «Κάτω Παρτάλι» και από το 2016 έως το 2017 συμμετείχε στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας».

Το 2018 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά ”Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια”. Επίσης, συμμετείχε στις σειρές ”Δέκα Μικροί Μήτσοι” και ”Πέτα τη Φριτέζα” και “Ήλιος”.

Ακολούθησαν θεατρικές παραστάσεις και μερικές από αυτές είναι οι: “Ντόλλυ η προξενήτρα”, “Αίας”, “Ο βίος του Γαλιλαίου”, “Αστροφεγγιά” και “Το Μινόρε”.

Παράλληλα, έπαιξε σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες και πρωταγωνίστησε το 2015 στην τηλεταινία ”Κάνε το βήμα” που προβλήθηκε στο Mega.

Ο έρωτας, ο γάμος, το παιδί και το διαζύγιο

Ο Σταύρος Σβήγκος προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2018 παντρεύτηκε την Έλενα Αϊβαλή με πολιτικό γάμο. «Από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας, είχα πει στους φίλους μου ότι αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ. Στην αρχή γέλαγαν όλοι. Εκείνο όμως που με έκανε να την ξεχωρίσω ως τη γυναίκα που θέλω να παντρευτώ είναι το ελεύθερο της πνεύμα που τη χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του για την γυναίκα του», είχε δηλώσει για τη σύζυγό του.

Ο Σταύρος Σβήγκος με την πρώην σύζυγό του, Έλενα Αϊβαλή

Ο Σταύρος Σβήγκος με την πρώην σύζυγό του, Έλενα Αϊβαλή

Λίγους μήνες αργότερα απέκτησαν τον μοναχογιό τους, Μιχαήλ-Άγγελο και νονοί του είναι οι γνωστοί ηθοποιοί Βίκυ Παπαδοπούλου και Μιχάλης Οικονόμου.

Σταύρος Σβήγκος: Τίτλοι τέλους στον γάμο του με την Ελένη Αϊβαλή

Τέσσερα χρόνια αργότερα ο ηθοποιός και η φωτογράφος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο έχουν εξαιρετικές σχέσεις μιας για πάντα θα τους ενώνει το παιδί τους.

Η πατρότητα και το πρόβλημα υγείας του γιου του


Ο Σταύρος Σβήγκος από πολύ μικρός ένιωσε να χτυπά…το καμπανάκι της πατρότητας: «Ήθελα από μικρός να γίνω πατέρας, γιατί μεγάλωσα σε μια πολύ τρυφερή οικογένεια. Ήμουν 33 και θεωρούσα ότι μέχρι τότε είχα βιώσει όλη την γκάμα των συναισθημάτων και ξαφνικά έρχεται το παιδί και βιώνεις ένα εντελώς άλλο συναίσθημα» έχει δηλώσει σε μια από τις συνεντεύξεις του.

Σταύρος Σβήγκος: «Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και μιλούσα στον γιο μου»

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του ήταν όταν ο 5χρονος σήμερα γιος του αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και αρκετό καιρό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. «Ο μικρός ήταν για αρκετό καιρό στην εντατική, χωρίς να γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και αν θα τα καταφέρει ή όχι. Δεν ήξερες ούτε πιθανότητες τίποτα. Πήγαινα κάθε μέρα με την θετική μου ενέργεια στη εντατική και μιλούσα στον γιο μου. Είχαμε μετά και φυσιοθεραπείες και εκεί ήταν το πιο σκληρό. Οι πρώτες μέρες με το παιδί είναι εξαντλητικές όπως και να έχει γιατί δεν ξέρεις πώς να φερθείς», ανέφερε ο Σταύρος Σβήγκος.

Σταύρος Σβήγκος: «Η προσωπική μου ζωή είναι ανύπαρκτη»

Αυτό το διάστημα είναι απαιτητικό για τον ηθοποιό, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτός είναι και ο λόγος που δηλώνει ότι η προσωπική του ζωή είναι ανύπαρκτη.

 

 

«Αυτή τη στιγμή όποιος είναι δίπλα μου περνάει δύσκολα. Η προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει. Ο ρόλος του μπαμπά είναι καταπληκτικός. Τον γιο μου τον παίρνω μαζί στη δουλειά για να έχουμε χρόνο μαζί, κάθε πρωί θα τον βάλω στο σχολικό, θα ετοιμάσω την τσαντούλα του. Τα βράδια τώρα με τις πρόβες δεν τον πολυβλέπω δυστυχώς, αλλά, όποτε τον βλέπω μαζί θα κάνουμε το μπάνιο μας, θα κοιμηθούμε μαζί… », ανέφερε στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top