Κράξιμο σε Τζένιφερ Άνιστον: «Το πρόσωπό της είναι αγνώριστο και περίεργο!»

Κρίντζαραν οι θαυμαστές της «Ρέιτσελ» από τα Φιλαράκια

Δείτε παλιότερο βίντεο για την Τζένιφερ Άνιστον από το Breakfast@Star

Φανατικοί τηλεθεατές της σειράς The Morning Show έδωσαν ρεσιτάλ σχολίων στο Twitter, παρακολουθώντας την πρεμιέρα του νέου κύκλου με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Άνιστον.

Η Τζένιφερ Άνιστον σε πρεμιέρα στο Παρίσι τον Μάρτιο του 2023

Η Τζένιφερ Άνιστον σε πρεμιέρα στο Παρίσι τον Μάρτιο του 2023 /Φωτογραφία AP Images/Lewis Joly

«Παρακολουθώ τη νέα σεζόν του The Morning Show και δεν μπορώ να ξεπεράσω το πρόσωπο της Τζένιφερ Άνιστον! Τι έκανε; … το έκανε σχεδόν αγνώριστο & περίεργο», έγραψε ένας χρήστης. «Μοιάζει με φρικιό, δεν μπορώ να την βλέπω πια και κάποτε ΑΓΑΠΟΥΣΑ την Τζένιφερ Άνιστον. Το να κάνεις επέμβαση και να χαλάς το πρόσωπό σου δεν είναι το ίδιο πράγμα», σχολίασε ένας άλλος. 

Τζένιφερ Άνιστον: «Έκανα τα πάντα για να αποκτήσω ένα παιδί»

«Δεν έχω ιδέα τι έκανε στον εαυτό της, αλλά αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν ότι θα είναι νέοι για πάντα;», έγραψε άλλος. «Απλά θέλω η Τζένιφερ Άνιστον να ξέρει ότι είναι όμορφη κι ότι δε χρειάζεται να βελτιώνει το πρόσωπό της με τον τρόπο που το έχει κάνει», έγραψε ένας ακόμα.

Η Τζένιφερ Άνιστον μπορεί -ακόμα- να εκφράσει τα συναισθήματά της!

Η Τζένιφερ Άνιστον μπορεί -ακόμα- να εκφράσει τα συναισθήματά της!

Σίγουρα έχει κάνει χειρουργική επέμβαση η Άνιστον

Ένας ειδικός συμφώνησε με όσα γράφτηκαν, λέγοντας στη New York Post ότι η 54χρονη Άνιστον μοιάζει σαν να έχει υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση.

«Σίγουρα έχει κάνει χειρουργική επέμβαση», δήλωσε στην Post ο διάσημος πλαστικός χειρουργός προσώπου Δρ. Σαμ Ριζκ. «Ο τύπος που βελτίωσε τα μάγουλα, τις παρειές και το λαιμόν της. Και τα μάτια της φαίνονται ανανεωμένα, κι αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα μπότοξ» δήλωσε.

Τα Φιλαράκια: O Matthew Perry υπήρξε καψούρης με την Jennifer Aniston!

Επίσης, πιστεύει ότι η Άνιστον έκανε «βαθύ επίπεδο λίφτινγκ προσώπου», το οποίο ανυψώνει περισσότερο τον ιστό γύρω από το σαγόνι και το μάγουλο και βλεφαροπλαστική, δηλαδή χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του περιττού δέρματος γύρω από τα βλέφαρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top