Ματούλα: Τέλος στο θρίλερ της ταφής - O Λορέντζο ανέλαβε την αποτέφρωσή της

H έκκληση δημοσιογράφου για τα χειρόγραφα με την αυτοβιογραφία της

Όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας, για την ταφή της Ματούλας/ Ηappy Day

Ερωτήματα δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατό της θρυλικής Ματούλας του Κολωνακίου για το τι θα γινόταν με την ταφή της, αφού οι σχέσεις με τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε, ήταν ανύπαρκτες και δεν είχε κανέναν άλλο στενό συγγενή.

Ματούλα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών

Υπενθυμίζεται ότι εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως, μετά από επτά μέρες. Πέθανε μόνη και ξεχασμένη, σε ηλικία 76 ετών, μετά από την πολυτάραχη ζωή που έζησε. 

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος είχε στενές σχέσεις με τη Ματούλα, αποκάλυψε ότι ο μοναχογιός της, Λορέντζο Καριέρε, ανέλαβε την αποτέφρωσή της. 

Θάνατος Ματούλας: «Εκείνη εγκατέλειψε τον Λορέντζο, όταν ήταν μικρός»

«Χθες αργά το βράδυ με ενημέρωσαν από το γραφείο κηδειών ότι τελικά ο γιος της, Λορέντζο, θα αναλάβει να πάρει τη σορό της μητέρας του και να την πάει για αποτέφρωση στην Ριτσώνα», είπε στην εκπομπή «Happy Day». 

«Η Ματούλα δε μου είχε πει για αποτέφρωση. Ήταν πολύ θρησκευόμενο άτομο. Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και τη διαπόμπευση που έχει φάει ο Λορέντζο, είναι λογικό να θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτή η διαδικασία. Από ό,τι μου είπαν από το γραφείο τελετών δε θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα γίνει η αποτέφρωση», είπε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έγραφαν με τη Ματούλα την αυτοβιογραφία της. «Μέσα στο σπίτι της υπάρχουν πολλά κειμήλια αλλά και χειρόγραφα που γράφαμε εδώ και ενάμιση με δύο χρόνια, για όλη της τη ζωή. Ο τελευταίος τίτλος που είχαμε βάλει ήταν “Ακόμα ζω”. Επειδή υπάρχουν πολλά ντοκουμέντα για πολλούς καλλιτέχνες, θα παρακαλούσα τον γιο της ή όποιον μπει στο διαμέρισμα να τα δώσει σε μένα ή να τα κάψει καλύτερα. Δεν πρέπει να πέσουν σε χέρια που δε θα τιμήσουν τη μνήμη της», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top