Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δείπνο γενεθλίων- Oι καλεσμένοι & η τούρτα Φοίνιξ

Πόσων χρόνων έγινε η λαμπερή ηθοποιός

Γενέθλια Ντορέττας Παπαδημητρίου: To δώρο που της έκανε ο γιος του Γιώργου Χρανιώτη, το τραγούδι γενεθλίων που της τραγούδησε η ανιψιά της Κατερίνα και το χαριτωμένο στιγμιότυπο της βαφτιστήρας της - κόρης της Μαίρης Συνατσάκη/ instagram

Τα γενέθλιά της είχε χθες,15 Οκτωβρίου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και τα απόλαυσε με τους φίλους της σε μια λαμπερή βραδιά.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η Απάντηση Στον Άρη Καβατζίκη - Video

Εντυπωσιακή και λαμπερή μέσα στο floral φόρεμά της, στις αποχρώσεις του μαύρου και του εκρού, έσβησε το κερί στην τούρτα της, η οποία είχε σχεδιασμένο το μυθικό πτηνό Φοίνικα.

(Κατά τη μυθολογία, ο Φοίνιξ είχε τη μοναδική ιδιότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά. Ο Ηρόδοτος αναφέρει ότι όταν ο Φοίνιξ έχει φτάσει σε μία ηλικία και θέλει να ανανεωθεί, παραδίδεται στις φλόγες χρησιμοποιώντας ιερά και εξαγνιστικά βότανα όπως το μύρο. Ο Φοίνιξ πεθαίνει και αναγεννιέται μόνος του).

Για να γιορτάσει τα 44 της χρόνια η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκλεισε ένα μεγάλο τραπέζι σε εστιατόριο και κάλεσε τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους για να περάσει αυτή την ξεχωριστή μέρα. Ανάμεσά τους ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Μαρία Σολωμού, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Fipster και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Ήταν μια βραδιά γεμάτη χαρά! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις ευχές. Πάμε για μια ακόμα βόλτα γύρω απο τον ήλιο» έγραψε στην ανάρτησή της στο instagram, δημοσιοεύοντας μερικά στιγμιότυπα από τη βραδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top