Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: «Υπάρχουν στιγμές που δε θέλω να τη βλέπω»

Όσα είπε για την πεθερά της στο Breakfast@star

Δείτε όσα είπε η Άννα Μπεζάν στο Breakfast@Star

Για τη νέα της καθημερινότητα με την κόρη της αλλά και τη σχέση με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά, μίλησε η Άννα Μπεζάν στο Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη. 

Η Άννα Μπεζάν έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM

Η Άννα Μπεζάν έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM

Η ηθοποιός αναφερόμενη στη σχέση με τον σύντροφό της, είπε: «Με τον Δημήτρη νιώσαμε τα πάντα γρήγορα και είπαμε να μην αφήσουμε τον χρόνο να φύγει. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Επειδή είχα μια κακή εμπειρία και μια πολύ καλή βλέποντας τον Δημήτρη, νομίζω είναι ο τέλειος πατέρας». 

Οι αναρτήσεις της Χριστίνας Παππά με τη νύφη της... πολλές!

Για τις σχέσεις της με τη μητέρα του Δημήτρη, Χριστίνα Παππά: «Υπάρχουν στιγμές που τη νιώθω μαμά μου. Υπάρχουν κι άλλες στιγμές που δε θέλω ούτε να τη βλέπω κι υπάρχουν κι οι στιγμές που λέω: "Μακάρι να γίνω κι εγώ σαν την Χριστίνα". Είναι σαν φίλη, σαν μαμά όταν χρειάζεται πολλές φορές. Κακιά πεθερά δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση...».

Η Άννα Μπεζάν ανφέρθηκε και στην επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε: «Με το που γέννησα έπεσα πολύ ψυχολογικά. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι η επιλόχειος κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα. Για την ώρα το έχω ξεπεράσει, αλλά ακόμα κάποια κομμάτι τα δουλεύω. Μπορώ να πω πως μέσα σε αυτό ήμουν και τυχερή, γιατί μέσα από την επιλόχειο μπόρεσα και θρήνησα τον παλιό μου εαυτό». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top