Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι όπου έμενα»

Η προσευχή που κάνει κάθε βράδυ με τον γιο του

Στη σχέση του με τον γιο του, την καθημερινότητά του και την αγάπη του για τη δουλειά του αναφέρθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά.

«Χαίρομαι τη ζωή με τα λίγα και όχι με τα πολλά. Υπηρετώ πιστά τη δουλειά που είχα ονειρευτεί και έχω αγαπήσει, παρ’ ότι ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος και σκληρός. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο να ζητήσω δουλειά αλλά δεν έχει βγει πουθενά. Έχω πολύ καιρό να κάνω τηλεόραση, μου λείπει και την αγαπώ. Περιμένω προτάσεις» είπε ο γνωστός ηθοποιός. 

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Κάποτε ήταν το χωριό μου, τώρα είναι μια λίμνη»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογήθηκε πως η ψυχοθεραπεία έχει γίνει η καθημερινότητά του ενώ κάθε βράδυ με τον γιο του κάνουν προσευχή και ευχαριστούν τον Θεό για το φαγητό και τα καθαρά σεντόνια που κοιμούνται.

«Για μένα αυτά είναι ευτυχία. Ο Θεός με αξίωσε στα 55 να νοικιάσω ένα μεγάλο σπίτι 100 τετραγωνικών. Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι που έμενα. Ο γιος μου πηγαίνει Β’ Δημοτικού. Μου έχει ομορφύνει τη ζωή και μου έχει χαλαρώσει την ψυχή. Ο γιος μου είναι δάσκαλος για μένα. Μέχρι να μεγαλώσω δεν είχα δάσκαλους, γονείς… δεν είχα τίποτα» ανέφερε ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, είπε πως θα ήθελε να είχε κάνει μεγάλη οικογένεια γιατί «τα παιδιά είναι ευτυχία».

Θανάσης Βισκαδουράκης: Δάκρυσε μιλώντας για τον γιο του

«Εγώ δεν είχα ζήσει με οικογένεια οπότε μαθαίνω από τη σύζυγό ό,τι αφορά το μεγάλωμα του παιδιού. Θέλω να τρώμε όλοι μαζί και τσαντίζομαι όταν κάποιος ασχολείται με το κινητό ή βλέπει τηλεόραση. Όταν φεύγω από το σπίτι λέω στον γιο μου “θέλω να προσέχεις τη μαμά. Στις γυναίκες φερόμαστε ωραία, πρέπει να είμαστε gentlemen”. Ο γιος μου ξέρει τις δουλείες του σπιτιού γιατί στο σπίτι κατοικούμε και οι τρεις» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top