Φιλαρέτη Κομνηνού για εγκυμοσύνη Μιχαλάκη: «Έχω ένα καρδιοχτύπι, ένα τρακ»

Συγκινημένη η ηθοποιός μιλάει για τον ερχομό της εγγονής που περιμένει

Η Φιλαρέτη Κομνηνού ανυπομονεί για τη στιγμή που θα γίνει η γιαγιά! Ο γιος της Γιώργος Παπαγεωργίου και η σύζυγός του Δανάη Μιχαλάκη θα γίνουν πρώτη φορά γονείς σε λίγους μήνες. Το ζευγάρι ηθοποιών περιμένει τον ερχομό της κόρης τους τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

«Ήθελα να γίνω γιαγιά. Τον Δεκέμβριο έρχεται. Επιτέλους ήρθε αυτή η στιγμή. Έχω ένα καρδιοχτύπι, ένα τρακ. Περιμένω τη στιγμή που θα το πάρω στην αγκαλιά μου. Περιμένω να δω το παιδί του παιδιού μου. Νομίζω ότι με περιμένει ένας μεγάλος έρωτας», είπε συγκινημένη η ηθοποιός στην εκπομπή του Mega «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», χθες Κυριακή. 

Ο γιος της Φιλαρέτης Κομνημού σε βίντεο έκπληξη που προβλήθηκε στην εκπομπή αποκάλυψε πέντε πράγματα που δεν είναι είναι γνωστά για την καταξιωμένη ηθοποιό

Παπαγεωργίου: «Οι αποτυχημένες σχέσεις μου με θεωρούσαν αγόρι & όχι άντρα»

«Τα πέντε πράγματα που μάλλον δεν ξέρετε για τη μητέρα μου είναι τα εξής:  Πρώτον, ότι γεννήθηκε στην Καλλίφυτο  Δράμας και γενικότερα όλο μας τα σόι είναι από τον Πόντο.  Δεύτερον, όταν έδωσε εξετάσεις στην Κρατική Σχολή στη Θεσσαλονίκη, το έκανε κρυφά από τον παππού και τη γιαγιά και είχε χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο για τις "κρυφές" σπουδές.

 

Τρίτον, όταν κατέβηκα εγώ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, έμαθα την πρωτεύουσα κάνοντας βόλτες με το αυτοκίνητο με τη μητέρα μου.  Το τέταρτο που δε γνωρίζετε, είναι ότι είμαι ο travel companion της. Μας αρέσει να ταξιδεύουμε πολύ παρέα στην Ευρώπη και εκτός Ευρώπης και αγαπημένο μας μέρος είναι το Βερολίνο. Βλέπουμε θέατρο, τρώμε φανταστικά λουκάνικα και πίνουμε θεϊκές μπύρες.

Το πέμπτο που δε γνωρίζετε είναι ότι έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Tennessee Williams και όταν ερμήνευε ηρωίδες του... συνέβαινε κάτι μαγικό σε αυτούς τους ρόλους. Θα δώσω μια extra bonus πληροφορία που δεν ξέρετε: όταν ήμουν 14 ετών, έχω υπερασπιστεί την τιμή της μητέρας μου έξω από ένα σούπερ μάρκετ στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Την προκαλώ να αφηγηθεί την ιστορία...» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top