Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην εκδήλωση της Lancome

Εντυπωσίασαν Βερνίκου, Οικονομάκου, Σωτηροπούλου, Παπαδημητρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (5/10) η εκδήλωση της Lancome, στο γκαλερί Allouche Benias, στο κέντρο της Αθήνας. 

Δυναμικό «παρών» στο event έδωσαν πολλές διάσημες κυρίες της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους η Μαρίνα Βερνίκου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Τόνια Σωτηροπούλου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι οποίες μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις κομψές εμφανίσεις τους.

Μαρίνα Βερνίκου και Τόνια Σωτηροπούλου ποζάρουν μαζί σε event της Lancome  

Στα μαύρα ήταν ντυμένες Μαρίνα Βερνίκου και Τόνια Σωτηροπούλου. Η πρώτη συνδύασε το κολάν της με σιθρού τοπ με λάμψεις, ενώ η δεύτερη ταίριαξε το flare παντελόνι της με ένα oversized σακάκι και από μέσα ένα επίσης αστραφτερό τοπ (Φωτογραφία NDP Photo Agency).

 

Μαρίνα Βερνίκου: Σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα της - Δείτε πόσο μοιάζουν!

Η Χριστίνα Κοντοβά στην εκδήλωση της Lancome

Με λευκό πουκάμισο και ψηλόμεσο floral παντελόνι η Χριστίνα Κοντοβά συγκαταλέγεται στις πιο καλοντυμένες της λαμπερής βραδιάς (Φωτογραφία NDP Photo Agency).

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκδήλωση της Lancome

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε για την περίσταση ένα μπλε σύνολο, το οποίο θέλησε να ολοκληρώσει με χρυσά κοσμήματα και ασορτί πέδιλα (Φωτογραφία NDP Photo Agency). 

 

Οικονομάκου: Η απάντηση που απέφυγε για τη Βάσω Λασκαράκη

Η εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου στο event της Lancome

Total black εμφάνιση έκανε και η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός συνδύασε σατέν παντελόνι με ένα μαύρο τοπάκι και για πανωφόρι φορούσε ένα επίσης μαύρο σακάκι, στο οποίο είχε δέσει μία ζώνη Gucci. Του ίδιου οίκου ήταν και η τσάντα της (Φωτογραφία NDP Photo Agency).

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top