Δανάη Λουκάκη: «Λύγισε» μιλώντας για το ναυάγιο της Φαλκονέρας

Ποια είναι η σχέση της με το τραγικό γεγονός που σόκαρε την Ελλάδα;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Δανάης Λουκάκη

Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά Ηλέκτρα της ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης η Δανάη Λουκάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4

Δανάη Λουκάκη: «Με τραμπούκιζαν φοβερά, μου έκαναν τη ζωή μαύρη»

Ανάμεσα σε άλλα. η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του προπάππου της, ο οποίος και πνίγηκε στο ναυάγιο της Φαλκονέρας, εξηγώντας ότι για αυτό δεν μπορεί να δει τη νέα σειρά Το Ναυάγιο του Mega.

«Το Ναυάγιο σκεφτόταν να το κάνει η JK Production, ο παραγωγός μας και σκεφτόμουν τι θα είχε γίνει αν μου είχαν προτείνει -που δε μου το πρότειναν ποτέ- να είμαι σε αυτή τη σειρά. Το συζήτησα με τον κ. Καραγιάννη γιατί του είπα πως εγώ το Ναυάγιο δεν μπορώ να το δω γιατί έχουμε χάσει τον παππού μου στο ναυάγιο αυτό στη Φαλκονέρα. Ήταν από τους αγνοούμενους που δε βρέθηκε ποτέ η σωρός του, μιας και βρέθηκαν μόνο 25 σωροί», εξομολογήθηκε αρχικά. 

Ο προπαππούς της Δανάης Λουκάκη ήταν στο ναυάγιο της Φαλκονέρας

Ο προπαππούς της Δανάης Λουκάκη ήταν στο ναυάγιο της Φαλκονέρας

«Αυτό το κουβαλάμε… Ήταν ο πατέρας της γιαγιάς μου και η γιαγιά μου είναι εν ζωή. Η γιαγιά μου σας βλέπει κάθε μέρα και σας αγαπάει πολύ. Τώρα συγκινήθηκα…» πρόσθεσε η ηθοποιός, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Δανάη Λουκάκη: Όσα είπε για τις «Άγριες Μέλισσες» πριν πέσει η αυλαία

«Η γιαγιά μου είναι 84 ετών αυτή τη στιγμή κι είναι συγγενής θύματος, είναι η κόρη του. Κι ο προπάππους μου πνίγηκε 52 ετών» συμπλήρωσε η Δανάη Λουκάκη στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο. «Η μαμά μου είχε γεννηθεί Μάιο του ’66, δεν είχε δει το εγγόνι του κι ανέβαινε στην Αθήνα για να τη δει. Ήταν υποδυματοποιός κι ανέβαινε για να κάνει αγορές για το μαγαζί του. Στις 8 Δεκεμβρίου του ’66 έγινε αυτό το ναυάγιο», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top