Δήμας - Σκαφίδα: Ο έρωτας μετά τη μεγάλη απώλεια & η εγκυμοσύνη

Παντρεύεται το ζευγάρι;

Παντρεύεται το ζευγάρι;

Με αφορμή την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές, η Αφροδίτη Σκαφίδα παρευρέθηκε σε σχετική εκδήλωση, με τις φωτογραφίες της από τη βραδιά να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου «προδίδοντας» την εγκυμοσύνη της.

Πέμπτη φορά πατέρας ο Πύρρος Δήμας - Έγκυος η Αφροδίτη Σκαφίδα

Η αθλήτρια που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Πύρρου Δήμα, συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Ωστόσο, η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι γνωστή στον χώρο του αθλητισμού εδώ και χρόνια, καθώς είναι αθλήτρια του στίβου που αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Παντρεύεται το ζευγάρι;

Ο Ολυμπιονίκης μετά τον αδόκητο χαμό της συζύγου και μητέρα των παιδιών του βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Αφροδίτης Σκαφίδα και συνεχίζει τη ζωή του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, περιμένει και το 5ο του παιδί.

Σκοπεύει όμως το ζευγάρι να παντρευτεί;

Σύμφωνα με τη Μαίρη Αυγερινοπούλου και το Πρωινό Σουσού αυτό δε θα γίνει. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος και φίλη του Πύρρου, εκείνος διαψεύδει την είδηση. «Δεν θα γίνει γάμος» ανέφερε στη δημοσιογράφο.

Πύρρος Δήμας: Η απώλεια της συζύγου του και το παράπονο για τη Σκαφίδα

Ο Πύρρος Δήμας βρήκε ξανά τον έρωτα, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του Αναστασίας.

«Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε όλο αυτόν τον καιρό… άλλη ερώτηση; Γιατί δεν…» δήλωσε για τη μεγάλη απώλεια, τον Φεβρουάριο του 2023 αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Για την προσωπική του ζωή, ο Πύρρος Δήμας είχε πει: «Δε με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Προχωράμε στη ζωή, στην επόμενη μέρα. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία».

Τον Οκτώβριο του 2022, ο ολυμπιονίκης είχε κάνει μια σπάνια αναφορά στη νέα του σύντροφο, εκφράζοντας το παράπονό του. «Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Στενοχωριέμαι, γιατί η Αφροδίτη συμμετείχε σε ένα παιχνίδι και οι περισσότεροι την ξέρουν από εκεί» είχε δηλώσει συγκεκριμένα. 

Δήμας – Σκαφίδα: Οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις

Η στιβίστρια εθεάθη για πρώτη φορά στο πλευρό του αθλητή της Άρσης Βαρών, τον Νοέμβριο του 2021, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αλλά και σε ένα πάρτι της ίδιας χρονιάς. Παρά το μεγάλο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, οι δυο τους κράτησαν από την πρώτη στιγμή χαμηλό προφίλ και μιλούν ελάχιστα για τη σχέση τους.

Οι κοινές αναρτήσεις Πύρρου - Αφροδίτης στα social media

Το φετινό καλοκαίρι, το Αφροδίτη και Πύρρος μοιράστηκαν με τους χιλιάδες διαδικτυακούς ακολούθους τους στο Instagram, φωτογραφίες από τα νησιά, όπου έκαναν διακοπές.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top