Η Μαριάντα Πιερίδη για το διαζύγιo: «Δεν έχω κακές σχέσεις με τον Δημήτρη»

Όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια για τον χωρισμό της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαριάντας Πιερίδη

Για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση και το γεγονός ότι αποφάσισε να το μοιραστεί δημόσια, μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη στην πρεμιέρα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου. 

Μαριάντα Πιερίδη: «Αφήστε με λίγο στην ησυχία μου» - Τι είπε ο Κατριβέσης

«Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό μου. Πάντα μου αρέσει να μιλάω και να λέω τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Δε θα πω τα πράγματα αναλυτικά. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να έχω δίπλα μου ανθρώπους, παρέα και να με στηρίζουν. Ή αν διαφωνούν μαζί μου να μου πουν "εκεί είσαι λάθος". Δέχτηκα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες που μου έλεγαν πράγματα κι έλεγα δεν είναι δυνατόν να τα έχουν ζήσει όλα αυτά», είπε αρχικά στην Ελένη Τσολάκη. 

Παλιότερη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Κατριβέση και της Μαριάντας Πιερίδη

Παλιότερη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Κατριβέση και της Μαριάντας Πιερίδη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είδα πόσα πράγματα συμβαίνουν γύρω μας. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ο μικρός μου είναι πολύ καλύτερα από όλους εμάς και αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Είμαι άνθρωπος που δε χαλάω με κανέναν τη σχέση μου. Δεν έχω κακές σχέσεις με τους πρώην μου, ούτε με τον Δημήτρη. Θέλω να έχω σταθερότητα, μ' αρέσει η σταθερότητα», πρόσθεσε. 

Μαριάντα Πιερίδη: «Σας παρακαλώ, μην μπλέκετε τον γιο μου»

«Δεν μπορώ να κρυφτώ και δε θέλω κιόλας...», τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια και -πλέον- παρουσιάστρια. Σχετικά με τη δημοσιότητα που πήρε το γεγονός, η Μαριάντα Πιερίδη δήλωσε: «Δεν ασχολήθηκα, ήταν αναμενόμενο. Eίμαι στον χώρο της σόουμπιζ πάρα πολλά χρόνια, οπότε καταλαβαίνεις ότι το έχω ξαναζήσει. Είναι κάτι που το περίμενα».

H Μαριάντα Πιερίδη ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του OPEN

H Μαριάντα Πιερίδη ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του OPEN
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top