Η Κάρλα Μπρούνι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού: «Στάθηκα τυχερή»

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας μίλησε για την περιπέτεια υγείας της

Διάφορες φωτογραφίες της Κάρλα Μπρούνι από δημόσιες εμφανίσεις/ AP

 

Η Κάρλα Μπρούνι αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει πρώτη φορά για τη «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού το 2019.

Στην Ελλάδα η Κάρλα Μπρούνι: Τα στιγμιότυπα από τις «μυστικές» διακοπές της

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο τη βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ να μιλά για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

«Πριν από τέσσερα χρόνια, διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, ακολούθησα τη συνήθη πορεία για την αντιμετώπιση αυτού του τύπου καρκίνου. Αλλά ήμουν τυχερή – ο καρκίνος μου δεν ήταν ακόμη επιθετικός. Γιατί αυτός ο καρκίνος δεν ήταν επιθετικός; Επειδή δεν είχε προλάβει να γίνει τέτοιος», είπε αρχικά.

Υπόθεση Σαρκοζί: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Κάρλα Μπρούνι

Το μοντέλο θεωρεί πως κατάφερε να σώσει τον αριστερό της μαστό, επειδή κάθε χρόνο την ίδια ημέρα κάνει μαστογραφία. «Επειδή κάθε χρόνο, την ίδια ημερομηνία, κάνω μαστογραφία. Αν δεν το έκανα αυτό κάθε χρόνο, δε θα είχα σήμερα αριστερό στήθος. Δεν το δημοσιεύω αυτό για να σας δώσω λεπτομέρειες για την υγεία μου. Αυτό με αηδιάζει και δίστασα για πολλή ώρα πριν μιλήσω».

 

Κλείνοντας, η Κάρλα Μπρούνι έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες υπενθυμίζοντας τη σημασία των τακτικών εξετάσεων και της μαστογραφίας: «Όχι, αν το δημοσιεύω αυτό σήμερα είναι επειδή έχω ένα και μοναδικό μήνυμα να σας μεταφέρω. Είναι ένα θεμελιώδες μήνυμα για όλες τις γυναίκες που με ακολουθούν – κάντε τις μαστογραφίες σας κάθε χρόνο. Κάντε τις μαστογραφίες σας. Η ζωή σας εξαρτάται από αυτό».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top