Σπυροπούλου: «Στον 8ο μήνα μου είπε ο γιατρός ότι μπορεί να χάσω το παιδί»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της

Ποδαρικό στη εκπομπή «The 2Night Show» έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πριν αρχίσει η συνέντευξη του έκανε δώρο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες για την πρώτη επέτειο του γάμου της

 

Μία μπομπονιέρα από τη βάπτιση του γιου της, Βλάσση. «Σου έφερα ένα μικρό δώρο από τη βάφτιση του Βλάσση», είπε και του την έδωσε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάπτιση

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και σε μια επιπλοκή που είχε στον 8ο μήνα της κύησης. Έπρεπε να είναι σε πλήρη ακινησία για να μη «χάσει» το μωρό της.

Σπυροπούλου: «Πήρα 30 κιλά - Θέλω να είμαι αρεστή στον σύζυγό μου»

«Σε γενικές γραμμές η εγκυμοσύνη μου ήταν καλή. Όταν έκανα μια τηλεοπτική εμφάνιση ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων και είχα επιπλοκές.
Τα πήρα πολύ μέσα μου και είχα επιπλοκή στην τηλεόραση. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι έπρεπε να είμαι σε πλήρη ακινησία, ότι μπορεί να γεννήσω μέσα σε ένα 24ωρο. Δεν υπήρχε αιτιολογία από τι προέκυψαν αυτά τα προβλήματα.
Το χειρότερο ξέρεις ποιο ήταν; Ότι έπρεπε να μπω σε μια διαδικασία εξετάσεων που ήθελαν 14 εργάσιμες να βγουν. Μου είπε ο γιατρός ότι δεν ξέρει αν θα γεννήσω το παιδί. Είδε κάτι και έπρεπε να κάνω εξετάσεις. Του λέω “ποιο είναι το κακό σενάριο;”. Και μου λέει “να χάσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ. Για 14 μέρες δεν κουνιόμουν από τον καναπέ. Έτρωγα πολύ, τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τότε τα πήρα. Περνούσαν οι μέρες και έλεγα στον Βασίλη να πάρει τον γιατρό γιατί ίσως φοβόταν να μας πει το αποτέλεσμα. Πήρα κοντά 30 κιλά και γεννήθηκε 2730. Γεννήθηκε 3/1/2023, στις 3:33, στα 2730. Όταν έφευγε ο Βασίλης έτρωγα, δε με άφηνε. Μια φορά είχα πάρει παγωτό και ήρθε στο σπίτι, χωρίς να τον περιμένω και του λέω “Δεν είναι αυτό που νομίζεις”», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top