Αλέξανδρος Κοψιάλης: Μας δείχνει το σπίτι που μένει με τη Σοφία Φυρρού

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να μετακομίσει

Ένα home tour έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μέσω Instagram και μας έδειξε όλο το σπίτι του. Όπως είπε ετοιμάζεται να μετακομίσει σε νέο σπίτι γι' αυτο και αποφάσισε να μας δείξει αυτό που μένει τώρα.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι νοικιάζει το διαμέρισμα των 85 τ.μ. στο οποίο διαμένει με τη γυναίκα του, Σοφία Φυρρού και τον γιο τους, σε καινούργια πολυκατοικία με γκαράζ και αποθήκη στα 550 ευρώ.

Ωστόσο ο γνωστός influencer τόνισε ότι για να πετύχει αυτή τη τιμή προπλήρωσε στον ιδιοκτήτη τα ενοίκια ενός χρόνου.

Το σπίτι είναι ιδιαίτερα καινούργιο, ενιαία σαλονοκουζίνα και μεγάλους χώρους. Η διακόσμηση που έχει επιλεγεί για το σπίτι στο οποίο μένει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τη Σοφία Φυρού και τον γιο τους είναι βιομηχανική με μίνιμαλ στοιχεία, ενώ η μεγάλη βιτρίνα\έπιπλο τηλεόρασης πρωταγωνιστεί στο σαλόνι. 

Ο χουχουλιάρικος καναπές σε γκρι χρώμα και "γωνία", δημιουργεί ένα cozy vibe, ενώ όμορφο αισθητικά είναι και το πετρόλ χρώμα στο οποίο έχουν βάψει έναν κεντρικό τοίχο.

Το δωμάτιο του ζευγαριού είναι λιτό, με επίσης minimal γραμμές, ενώ στο παιδικό δωμάτιο του γιου του, βλέπουμε διάφορα ζώα της ζούγκλας και το γκρι χρώμα να κυριαρχεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top