Αποστόλης Τότσικας: Η αποκάλυψη για τον πατέρα του που έπασχε από άνοια

«Και πρόλαβε, και δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα παιδιά μου...»

Δείτε όσα είπε ο Αποστόλης Τότσικας στην εκπομπή του Mega

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αποστόλης Τότσικας στην εκπομπή Ελένη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, αλλά και για τον πατέρα του, τον ηθοποιό Γιάννη Τότσικα, που «έχασε» πριν από τέσσερα χρόνια

Αγνώριστος ο Αποστόλης Τότσικας - Δείτε τη φωτογραφία του!

«Στο σπίτι μας στην Τήνο μου αρέσει που τα παιδιά μου έρχονται σε επαφή με τη φύση και μας αρέσει πολύ. Δεν είχα καμία αμφιβολία να κάνω οικογένεια, πάντα μου άρεσε η ιδέα κι ήμουν σίγουρος για όλα. Έχω αντοχές με τα δίδυμα παιδιά μου, είμαι ένα ανθρώπινο κινούμενο παιχνίδι, αυτό δε θα τους το στερούσα σε καμία περίπτωση», είπε αρχικά ο ηθοποιός. 

Ο Αποστόλης Τότσικας έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της γνωστής φωτογράφου, Ρούλας Ρέβη

Ο Αποστόλης Τότσικας έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της γνωστής φωτογράφου, Ρούλας Ρέβη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά και στη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη. 

«Λύγισε» ο Αποστόλης Τότσικας: «Είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει»

«Ο πατέρας μου πρόλαβε να γνωρίσει τα παιδιά μου αλλά είχε άνοια. Υπάρχει πάντα στο μυαλό μου γιατί με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαι πλήρης απλά ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος, είμαι αχόρταγος», εξομολογήθηκε για τον μπαμπά του. «Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου. Είναι η καλύτερη μάνα και σύζυγος η Ρούλα. Επειδή κι εγώ είμαι ένα μικρό παιδί, η Ρούλα μας βάζει σε τάξη», συμπλήρωσε ο Αποστόλης Τότσικας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top