«Λύγισε» ο Αποστόλης Τότσικας: «Είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει»

Η συγκίνηση του ηθοποιού όταν μίλησε για το ταξίδι του στο Ιράν

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της ΕΡΤ

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στον τηλεοπτικό αέρα ο Αποστόλης Τότσικας.

Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα με έσωσε, με τράβηξε τελευταία στιγμή»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν το μεσημέρι της Τρίτης, ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, αφηγούμενος μια προσωπική του εμπειρία από το ταξίδι του στο Ιράν.

Ο Αποστόλης Τότσικας έζησε ένα μεγάλο διάστημα στο Ιράν για τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς

Ο Αποστόλης Τότσικας έζησε ένα μεγάλο διάστημα στο Ιράν για τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς

«Είχα επιλεγεί για μία σειρά εποχής στο Ιράν, το Salman Farsi, που είναι η ιστορία αυτού που έφερε το Ισλάμ στην Περσία. Εγώ έκανα έναν διοικητή του βυζαντινού στρατού. Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι. Το Hollywood είναι σχεδόν αστείο μπροστά τους», περιέγραψε αρχικά.

«Πήγα πέρυσι το καλοκαίρι και πρόπερσι. Εγώ αυτό που είδα είναι ότι οι άνθρωποι είναι συγκλονιστικοί. Λατρεύουν τους Έλληνες και γενικά τον κόσμο», τόνισε ο ηθοποιός.

Ρέβη - Τότσικας: Τα αγαπησιάρικα posts για την επέτειο γάμου τους

Σε ερώτηση της Τζένης Μελιτά για το καθεστώς και την καταπίεση των γυναικών εκεί, ο Αποστόλης Τότσικας απάντησε με συγκίνηση: «Είχαμε γυναίκες στο crew. Όταν είσαι σε ένα καταπιεστικό καθεστώς, κάποια στιγμή βρίσκεις ρωγμές να υπάρχεις. Εγώ αυτό που είδα είναι ότι δεν το θέλουν καθόλου αυτό που συμβαίνει, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα».

Ο Αποστόλης Τότσικας έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη

Ο Αποστόλης Τότσικας έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη

«Αυτή η εξέγερση που γίνεται ελπίζω να πάει καλά, για να ανοίξει το πράγμα και να ταξιδέψει ο υπόλοιπος κόσμος σε αυτή τη χώρα. Είναι συγκλονιστικό το μέρος και φοβεροί οι άνθρωποι. Είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει», είπε ο ηθοποιός και ζήτησε συγγνώμη για από τους παρουσιαστές για τη συγκίνησή του.

Αποστόλης Τότσικας: Φωτογραφήθηκε με τον αδερφό του, Θανάση

«Έκανα φιλίες, πήγα και στην Περσέπολη. Θέλουν χρόνια τώρα την αλλαγή, να γίνουν όπως ήταν στα 70s, μια χώρα που δεν έχει αυτές τις απαγορεύσεις», ανέφερε, κλείνοντας ο Αποστόλης Τότσικας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top