Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα με έσωσε, με τράβηξε τελευταία στιγμή»

«Το τι τραβάει μια γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά δε θα το μάθουμε ποτέ»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αποστόλη Τότσικα στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι πολλά χρόνια μαζί και παραμένουν ερωτευμένοι. Πολλές φορές οι δυο τους μέσα από αναρτήσεις ή και δημόσια έχουν μιλήσει με λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλον.

«Σε αγαπάω ως την αιωνιότητα»: Η ερωτική εξομολόγηση του Τότσικα στη Ρέβη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @apostolis_totsikas_official

Αυτό συνέβη και όταν ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. «Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου αν δεν υπήρχε η Ρούλα σε αυτή, αλλά σίγουρα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή από πολύ μικρή έξω από το σπίτι, οπότε μάθαινε μέσα από τη ζωή. Εγώ ήμουν σε ένα πιο safe περιβάλλον και ήρθε και μου είπε ότι η ζωή είναι έτσι, την αλήθεια, δεν λουφάρουμε εδώ πέρα«, είπε και πρόσθεσε: «Ήταν σωτήρας στη ζωή μου. Με τράβηξε τελευταία στιγμή. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή και τους ανθρώπους, αυτή η κατανόηση, η ενσυναίσθηση, που είναι πολύ σπάνια. Μου έμαθε να σκέφτομαι πριν πράξω».

Ρούλα Ρέβη: Φωτογράφισε τον Αποστόλη Τότσικα να βουτάει στην πισίνα

«Το τι τραβάει μια γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά δε θα το μάθουμε ποτέ»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @apostolis_totsikas_official


Η αγάπη τους δυνάμωσε όταν αποφάσισαν να γίνουν γονείς, αφού στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν παρέμειναν ενωμένοι. «Το να στηρίξω τη γυναίκα μου δεν ήταν τίποτα. Ήταν κάτι πολύ φυσικό έτσι κι αλλιώς. Από εκεί και πέρα το τι τραβά μία γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά, όχι δεν μπορούμε αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ. Δεν έχουμε ούτε στο ένα χιλιοστό τη δύναμη μιας γυναίκας απέναντι σε αυτό το θέμα. Βλέπεις δύο θαύματα και την πραγματική δύναμη μιας γυναίκας. Ξέρω ότι αγαπώ τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Είμαι εκεί. Θα έφτανα παντού για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Στη γέννηση των παιδιών δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Η γυναίκα μπορεί να το διανοηθεί γιατί είναι κάτι το οποίο το περνάει και περνάει πολλά στάδια και πριν και μετά. Καλό είναι οι άντρες να καθόμαστε στην άκρη, να μαθαίνουμε και να έχουμε κατανόηση στη γυναίκα και πόσο μάλλον τη γυναίκα που φέρνει στον κόσμο τα παιδιά σου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @apostolis_totsikas_official

Ο Αποστόλης Τότσικας μμίλησε για την κρίση στη σχέση τους

Κλείνοντας, ο Αποστόλος Τότσικας αποκάλυψε αν η σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη έχει περάσει ποτέ κρίση, λέγοντας: «Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα στη σχέση μας και κρίση και πάντα θα υπάρχει, είναι υγιές. Πάνω στην κρίση φαίνεται αν είναι ο ένας για τον άλλο, γιατί αν στην κρίση πεις έφυγα εκεί δείχνει ότι δεν άξιζε όλο αυτό. Είμαστε πολύ δεμένοι, τσακωνόμαστε κάθε μέρα αλλά δεν έχει να κάνει αυτό». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top