Μαρία Ηλιάκη: «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και νοσηλεύτηκα αρκετές φορές»

«Τρεις μήνες δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήμουν με τους ορούς»

Η Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή Μαμά- δες.

Μια ευτυχισμένη μαμά είναι πλέον η Μαρία Ηλιάκη. Η Κατερίνα είναι η απόλυτη προτεραιότητά της, αλλά μέχρι να την κρατήσει στην αγκαλιά της είχε κάποιες δυσκολίες.

Ηλιάκη: «Έλεγαν πως έμεινα εύκολα έγκυος γιατί έχω μικρό ηλικιακά άνδρα»

 «Όταν σου ανακοινώνουν ότι είσαι έγκυος, δεν το πολυπιστεύεις στην αρχή. Έχεις μια χαρά για αυτό που θα έρθει αλλά εγώ την είδα την εγκυμοσύνη λίγο σαν project, όπως βλέπω όλα τα πράγματα στη ζωή μου. Ήξερα ότι αυτούς τους 9 μήνες οφείλω να τα κάνω όλα σωστά. Προσπάθησα να τα κάνω, γιατί είχα λίγο δύσκολη εγκυμοσύνη, είχα πολλούς εμετούς. Υπερέμεση λέγεται, νοσηλεύτηκα 3-4 φορές, σταμάτησε στους 6 μήνες. Τρεις μήνες δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήμουν με τους ορούς», είπε αρχικά στην εκπομπή Μαμά- δες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

 

Μαρία Ηλιάκη: Όσα είπε για την προσωπική της ζωή πριν τον Στέλιο Μανουσάκη

«Μία φορά τον μήνα με περίμεναν ότι θα νοσηλευτώ. Έμεινα 6 μήνες στην Ελβετία και εκεί γέννησα. Βέβαια, η στιγμή εκείνη δεν ήταν πολύ συγκινητική. Ενώ πήγα πολύ άνετη και κουλ στο μαιευτήριο, μόλις με ξάπλωσαν στο κρεβάτι, με έπιασε ένα τρέμουλο, να κλαίω. Μου βγήκε μεγάλος φόβος, δεν ξέρω γιατί. Εγώ ήμουν πιο στον κόσμο μου, σκεφτόμουν «θα το αγαπάω;» γιατί δεν ήμουν πολύ συνδεδεμένη από την πρώτη φάση, ήμουν στρατιώτης να τα κάνω όλα σωστά. Μετά τους 7 – 8 μήνες συνδέθηκα. Η κόρη μου έχει πολύ χιούμορ, έχει πάρει κι από εμένα κάτι, γιατί εξωτερικά τα έχει πάρει όλα από τον μπαμπά της», πρόσθεσε.

Άραγε η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης σκέπτονται να χαρίσουν αδερφάκι στην κόρη τους; «Και ναι και όχι. Ας μη γελιόμαστε, η μητρότητα είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένα τσακ δύσκολο. Τα παιδιά θέλουν μία ευτυχισμένη μάνα, όχι μία θυσιασμένη», ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top