Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Επιστρέφω στην τηλεόραση, θέλει γερό στομάχι»

Το βίντεο για το νέο της τηλεοπτικό βήμα

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια απουσίας μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε ένα βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok. 

Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι δημόσιες ευχές στην πρώην του Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το βίντεο ήταν βέβαια με θέμα «Get ready with me», αλλά η δημοσιογράφος βρήκε την ευκαιρία να εκμυστηρευτεί κάποιες σκέψεις της για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδε τίποτα» με παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό. 

 

 

«Πέρασαν τρία χρόνια. Ωραία χρόνια όμως ήταν αυτά γιατί ξεκουράστηκα, ανανεώθηκα, έβαλα τα πράγματα σε μία σειρά στη ζωή μου. Και τώρα ήρθε η ώρα να μπω ξανά σε αυτή τη ρουτίνα που λέγεται τηλεόραση, τρέξιμο, άγχος και που όλο αυτό θέλει γερό στομάχι. Θέλει γερό στομάχι για να μπορέσεις να επιβιώσεις σε αυτόν τον χώρο γιατί δεν είναι πάντα τόσο ωραία και ρόδινα και έτσι όπως κάποιοι μπορεί να τα παρουσιάζουν», είπε αρχικά η Ευρυδίκη και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε αυτήν την επιστροφή.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Ποζάρουν μαζί σε γλέντι στην Κρήτη

 

 

«Η απόφασή μου να ξαναμπώ σε αυτόν τον χορό, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι θα είμαι με ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι οπότε είπα το ναι σχεδόν κατευθείαν. Ξεκινάω σε μία νέα εκπομπή με τον Κώστα Τσουρό που τον αγαπώ πάρα πολύ, είχα μία πάρα πολύ ωραία συνεργασία μαζί του στον Alpha και τώρα είμαι μαζί του να τον στηρίξω στο νέο του εγχείρημα στο Mega».

«Κράζουν» τη Βαλαβάνη για τις φωτογραφίες - «Άλλο σώμα βλέπαμε εμείς;»

Πάντως, παρά τους προβληματισμούς που την απασχολούν, δηλώνει ενθουσιασμένη και γεμάτη όρεξη για το νέο της εγχείρημα. 

Βαλαβάνη: Το σχόλιο κάτω από φωτογραφία του Βασάλου μετά τον χωρισμό τους

Όπως είπε η ίδια θα έχει δική τη στήλη στην εκπομπή και θα βάλει τα δυνατά της για να πάει καλά. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top