«Παιδί από τον φιλικό μας κύκλο δεν πέρασε στις Πανελλήνιες κι αυτοκτόνησε»

Σοκάρει η Βάσια Παναγοπούλου

Η Βάσια Παναγοπούλου καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Στο άγχος που βιώνουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων αναφέρθηκε η Βάσια Παναγοπούλου. Ο μεγαλύτερος γιος της ηθοποιού, Ανδρέας, κατάφερε να περάσει στη σχολή της επιλογής του στην Αθήνα.

«Ο γιος μου μου έλεγε δεν θέλω να σε απογοητεύσω και του απαντούσα ότι δεν μου καίγεται καρφί. Θέλω να συγκεντρωθείς, να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και ότι γίνει. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Τα κατάφερε, πέρασε στην διοίκηση επιχειρήσεων και είμαι πολύ περήφανη», είπε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Oι μαμάδες των αγοριών έχουν τεράστια ευθύνη»

Το περιστατικό που σόκαρε τη Βάσια Παναγοπούλου

Στη συνέχεια, η Βάσια Παναγοπούλου αναφέρθηκε σε ένα τραγικό περιστατικό όταν το παιδί φίλων δεν πέρασε στις Πανελλήνιες και έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Είχαμε ένα περιστατικό σε μια ευρύτερα φιλική οικογένεια, όχι πολύ κοντά μας, αλλά είχαμε καλές σχέσεις. Ένα παιδί που δεν τα κατάφερε να περάσει στις Πανελλαδικές αυτοκτόνησε και αυτό εμένα με σόκαρε. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε, αλλά σε σοκάρει ακόμα πιο πολύ όταν είναι στον περίγυρό σου. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι δύο φορές πιο υπεύθυνη στο πώς διαχειριστώ ειδικά την τρίτη χρονιά του Λυκείου, που πιέζει το σχολείο, πιέζει το φροντιστήριο», πρόσθεσε η θεατρική επιχειρηματίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top