Σοφία Παυλίδου: «Τον αγαπάω τον Χρήστο, είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου»

Όσα είπε για τις διατροφικές της συνήθειες, τα παιδιά και τον Φερεντίνο

Όσα είπε η Σοφία Παυλίδου σε συνέντευξή της στο «MEGA Καλημέρα» από τη Βαρκελώνη

Στη Βαρκελώνη, όπου ταξίδεψε για τα γυρίσματα του videoclip του Διονύση Μακρή στο οποίο συμμετέχει, συνάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τη Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες, για τα παιδιά της αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

«Όταν ήμουν καστανή, έμοιαζα περισσότερο με Ισπανίδα. […] Ο χρόνος μού έχει συμπεριφερθεί πολύ ωραία. Είμαι vegetarian εδώ και 14 χρόνια. Υπάρχει το ηθικό κομμάτι, η αγάπη για τα ζώα. Από την άλλη, δεν πιστεύω πια ότι ο άνθρωπος στον δυτικό κόσμο έχει ανάγκη το κρέας», είπε η Σοφία Παυλίδου στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Όταν ήμουν καστανή, έμοιαζα περισσότερο με Ισπανίδα» είπε η Σοφία Παυλίδου στο «MEGA Καλημέρα» από τη Βαρκελώνη

«Όταν ήμουν καστανή, έμοιαζα περισσότερο με Ισπανίδα» είπε η Σοφία Παυλίδου στο «MEGA Καλημέρα» από τη Βαρκελώνη

«Τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά μου είναι η ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή. Και μόνο που 18 χρόνια ξυπνούσα στις 07:00 για να πάνε τα παιδιά στο σχολείο... Τα πρωινά δεν τα έχανα ποτέ. Ήταν η ώρα μας, λέγαμε τα νέα μας, τους ξυπνούσα με διάφορα τραγούδια. Ήμουν η κλασική Ελληνίδα μαμά. Κατάφερνα να έχω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου και χαίρομαι για αυτό», είπε σχετικά με τα παιδιά της.

Σοφία Παυλίδου και Χρήστος Φερεντίνος σε κοινή τους έξοδο το 2015/ NDP

Σοφία Παυλίδου και Χρήστος Φερεντίνος σε κοινή τους έξοδο το 2015/ NDP

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει τώρα με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο. «Με τον Χρήστο Φερεντίνο είμαστε φίλοι, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Εύχομαι “Καλή επιτυχία! Καλό κουράγιο!”» είπε σχετικά με τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΙ. «Ξέρεις πώς είναι όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο… όμως πιστεύω ότι ο κόσμος αγαπάει τον Χρήστο και θα πάει πάρα πολύ καλά» πρόσθεσε.

Η νέα τηλεοπτική στέγη του Χρήστου Φερεντίνου - Δείτε την ανακοίνωση

Σοφία Παυλίδου και Χρήστος Φερεντίνος σε κοινή τους έξοδο το 2018/ NDP

Σοφία Παυλίδου και Χρήστος Φερεντίνος σε κοινή τους έξοδο το 2018/ NDP

Και συμπλήρωσε: «Εννοείται ότι το θέλω (σ.σ. να πάει πολύ καλά) και γιατί τον αγαπάω τον Χρήστο και γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου». 

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου και ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος χώρισαν το 2016, μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας. Έχουν αποκτήσει δίδυμα αγόρια, τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο, οι οποίοι έχουν ενηλικιωθεί και πλέον είναι φοιτητές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top