Κώστας Φραγκολιάς - Άννα Βίσση: Οι σχέσεις τους 20 χρόνια μετά το ειδύλλιο

Πώς «βλέπει» το σενάριο ενός γάμου και απόκτησης παιδιού με τη σύντροφό του

«Η Δώρα είναι αυστηρή μαζί μου όπως κι εγώ με εκείνη» είπε πρόσφατα ο Κώστας Φραγκολιάς για τη σύντροφό του/ βίντεο Happy Day

Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από όταν η σχέση της Άννας Βίσση με τον αρκετά χρόνια νεότερό της άνδρα, Κώστα Φραγκολιά, βρισκόταν στα πρωτοσέλιδα της εποχής.  Η σχέση της τραγουδίστριας με τον ποδοσφαιριστή κράτησε περίπου δυόμιση χρόνια.  

Άννα Βίσση- Κώστας Φραγκολιάς σε έξοδό τους το 2006/ NDP

Άννα Βίσση- Κώστας Φραγκολιάς σε έξοδό τους το 2006/ NDP

Ο Κώστας Φραγκολιάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις επαφές που έχει σήμερα με την Ελληνίδα σταρ και πρώην σύντροφό του.

Άννα Βίσση- Κώστας Φραγκολιάς σε έξοδό τους το 2006/ NDP

Άννα Βίσση- Κώστας Φραγκολιάς σε έξοδό τους το 2006/ NDP

«Δεν έχουμε (σ.σ επαφές) αλλά έχω καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που όταν το δω δε θα τον χαρακτηρίσω άσχημα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε επαφές» αποκάλυψε.  Ο ίδιος πρόσθεσε πως θυμάται «γραφικά» την περίοδο που ήταν ζευγάρι μαζί της και τους κυνηγούσαν οι παπαράτσι.

Φραγκολιάς: Η απάντησή του για το ενδεχόμενο γάμου και απόκτησης παιδιού

Για το κεφάλαιο «γάμος» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει αυτό το βήμα. «Αν προκύψει θέμα οικογένειας και παιδιού, πολύ ευχαρίστως να παντρευτώ», είπε. «Είναι πολύ συνειδητοποιημένη πάντως η επιλογή της συντρόφου μου» πρόσθεσε. 

Σε ερώτηση μάλιστα, για το αν είναι έτοιμος για κάτι τόσο σημαντικό, απάντησε «Ποτέ δεν ξέρεις. Προετοιμαζόμαστε, τώρα κατά πόσο μπορούμε θα δείξει».

Ο Κώστας Φραγκολιάς είναι ζευγάρι με την επιχειρηματία Δώρα Πατσιώτη περίπου έξι χρόνια. Ο συμπαρουσιαστής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day» έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια την αγάπη του για τη σύντροφό του. 

Ενδεικτικά, στα γενέθλιά της φέτος, πριν από περίπου έναν μήνα, ο Κώστας Φραγκολιάς της ευχήθηκε και μέσω instagram, γράφοντας σε ανάρτησή του: 

«Μωράκι μου που σήμερα έχεις τα γενέθλια σου,σου εύχομαι να μου δίνει ο Θεός δύναμη να τραβάω εγώ κουπί,και εσύ αραχτή σαν βασίλισσα που είσαι,και να ανακαλύπτουμε παραδείσους…. Χρόνια σου πολλά!!!!», με το hashtag #loveyoukarga.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top