Στο χειρουργείο η Kourtney Kardashian: Κινδύνευσε να χάσει το μωρό της

Η μακροσκελής ανάρτηση στο instagram

Φόβος και αγωνία κυρίευσαν την Kourtney Kardashian όταν ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ποια celebrity ανακοίνωσε πως είναι έγκυος με τον πιο ροκ τρόπο;

Εξαιτίας αυτής της επιπλοκής κινδύνευσε να χάσει το μωρό και οι θεράποντες ιατροί σε μια χειρουργική επέμβαση ώστε να σώσουν το έμβρυο.

Kourtney Kardashian: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Από την πρώτη κιόλας στιγμή στο πλευρό της εγκυμονούσας βρέθηκε ο σύζυγός της Travis Barker που ανέβαλε την προγραμματισμένη περιοδεία του στην Ευρώπη και επέστρεψε στις ΗΠΑ, αλλά και η μητέρα της.

Όταν ο κίνδυνος πέρασε η Kourtney Kardashian ένιωσε την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που κατάφεραν να σώσουν το μωρό της.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, ο βράχος μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που μου κρατάς το χέρι μέσα από αυτό. Ως κάποια που είχε τρεις πραγματικά εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο μιας επείγουσας εμβρυϊκής χειρουργικής επέμβασης. Δεν νομίζω ότι όποιος δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να καταλάβει αυτό το συναίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που χρειάστηκε να αγωνιστούν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες. Δόξα τον Θεό. Το να βγω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλίτσα μου και να είμαι ασφαλής ήταν η πιο αληθινή ευλογία» έγραψε η Kourtney Kardashian στο Instagram.

 

Η 44χρονη έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύντροφό της Scott Disick και τώρα ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top