Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ - Τι συνέβη;

Το μήνυμα της σπουδαίας τραγουδίστριας στα social media

Δείτε απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη της Μαρίζας Κωχ στην εκπομπή Στούντιο 4

Είναι μια από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες στη χώρα μας και, μάλιστα, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision το 1976, με το πολυσυζητημένο τραγούδι Παναγιά μου, Παναγιά μου

Ελληνίδα τραγουδίστρια στο νοσοκομείο με ραγισμένα πλευρά

Η Μαρίζα Κωχ με την τεράστια φωνή της κατάφερε να έχει σημαντική παρουσία στη διεθνή μουσική σκηνή, έχοντας στο βιογραφικό της συνεργασίες με τους σπουδαιότερους συνθέτες και μουσικούς. 

Η Μαρίζα Κωχ με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Η Μαρίζα Κωχ με τον Σταμάτη Κραουνάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Με αφορμή το βιβλίο της με τίτλο Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης (σ.σ. Είναι απόγονος Γερμανού αξιωματικού του Ναυτικού -από εκεί το επίθετο Κωχ-  και μιας Σαντορινιάς), η μεγάλη ερμηνεύτρια έκανε διάφορες παρουσιάσεις στην Αθήνα, ωστόσο, ο κορωνοϊός την καθήλωσε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.  

Μαρίζα Κωχ: το ίδρυμα και ο γάμος στα 14

Όπως έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook: «Αγαπημένοι μου, όλα είναι για όλους... Από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκα θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο. Αυτό το γεγονός δυστυχώς ακυρώνει την συνάντηση που θα είχαμε αύριο στην δημοτική βιβλιοθήκη της Αγίας Παρασκευής για την παρουσίαση του βιβλίου μου. Θεού θέλοντος, μια νέα ημερομηνία θα μας φέρει και πάλι κοντά!».

Η ανάρτηση της Μαρίζας Κωχ: 

Η εμφάνιση της Μαρίζας Κωχ στην Eurovision το 1976
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top