Κέβιν Κόστνερ: Το «αστρονομικό» ποσό ζητά η πρώην σύζυγoς για διατροφή

«Είναι στο DNA των παιδιών να ζουν μια πολυτελή ζωή» υποστηρίζει

Δείτε φωτογραφίες του Κέβιν Κόστνερ

Δικαστική διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Κέβιν Κόστνερ και την πρώην σύζυγό του, Κριστίν Μπάουμγκατνερ, με τους δυο τους να βρίσκονται στο δικαστήριο την Πέμπτη, μετά από αίτημα της πρώην συζύγου για υψηλότερο ποσό διατροφής των παιδιών τους. 

Κάθετος ο Κέβιν Κόστνερ για το διαζύγιο: «Δεν υπάρχει θέμα μοιχείας»

Όπως υποστήριξε η 49χρονη, οι δύο γιοι -16 και 14 ετών- και η κόρη -13 ετών- του πρώην ζευγαριού έχουν συνηθίσει σε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, με αποτέλεσμα τα 129.000 δολάρια που λαμβάνει μηνιαίως να μην επαρκούν. Η ίδια υποστήριξε ότι το σπίτι όπου κατοικεί με τα παιδιά της στη Σάντα Μπάρμπαρα είναι «μια κοινότητα» και ότι «είναι στο DNA των παιδιών» να ζουν μια πολυτελή ζωή. 

Ο Κέβιν Κόστνερ / AP Images

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, το συγκεκριμένο σπίτι περιλαμβάνει ένα γήπεδο βόλεϊ, έναν κήπο, μια πισίνα και δύο ξενώνες. Η Κριστίν υποστήριξε ότι μια μείωση της οικονομικής κατάστασης θα επηρέαζε τα παιδιά τους, τονίζοντας ότι τα παιδιά τους είναι «πολύ συνδεδεμένα με τον ωκεανό - είναι το σπίτι τους» και σημείωσε ότι το γκαράζ για σέρφινγκ απέχει μόλις 50 βήματα από τα πόδια τους. Τώρα παλεύει για μια διατροφή ύψους 160.000 δολαρίων τον μήνα.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 23 χρόνια / AP Images

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 και απέκτησε τρία παιδιά. Η Κριστίν Μπάουμγκατνερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Μάιο του 2023 και έκτοτε έχουν εμπλακεί σε μια σφοδρή δικαστική μάχη. Μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός αναγκάστηκε να αρνηθεί ισχυρισμούς για εξωσυζυγικές σχέσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top