Νταϊάνα: Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε ο αδερφός της για τον θάνατό της

Πέρασαν 26 χρόνια από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το δυστύχημα, οι θεωρίες συνομωσίας και τα ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν ποτέ / βίντεο mega

Μια γλυκιά φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία ανήρτησε ο κόμης Κάρολος Σπένσερ, ο μικρότερος αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνας, με αφορμή την 26η επέτειο από τον θάνατό της. Η Νταϊάνα «έφυγε» σε ηλικία μόλις 36 ετών μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι «θεωρίες συνωμοσίας» για τον θάνατό της

Στη φωτογραφία φαίνονται τα δύο παιδιά, με την ψηλότερη αδερφή του να τον κρατάει από τον ώμο, φορώντας ένα λευκό και ροζ ριγέ φορεματάκι. Ο Σπένσερ που είναι πιο μικρός, κοιτά τον φακό και χαμογελά, χαρούμενος στην αγκαλιά της Νταϊάνα. Ο 59χρονος σήμερα Κόμης είχε δημοσιεύσει ξανά την ίδια φωτογραφία το 2020. 

Ο Σπένσερ ήταν κεντρικό πρόσωπο στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997, από το περπάτημα πίσω από το φέρετρό της με τους νεαρούς ανιψιούς του -τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι- μέχρι την εκφορά της συγκινητικής δοξολογίας.

Νταϊάνα: «Ο γάμος με τον Κάρολο ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου»

Ο ίδιος μάλιστα μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Εκτός από την επέτειο της τραγικής ημέρας, την έχει τιμήσει στα γενέθλιά της και την Ημέρα των Ψυχών με σπάνιες φωτογραφίες.

Η πριγκίπισσα είναι θαμμένη στο Althorp, το σπίτι της οικογένειας Σπένσερ στο Northamptonshire της Αγγλίας. Ο τάφος της βρίσκεται σε ένα νησί στο κέντρο της διακοσμητικής λίμνης του κτήματος που είναι γνωστή ως «The Round Oval». Ο τάφος της είναι απαγορευμένος για επισκέψεις από το κοινό.

Σε συνέντευξή του, ο γιος της Νταϊάνα, Χάρι, αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε με τη γυναίκα του τον τάφο της μητέρας του το 2022 στην επέτειο του θανάτου της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top