Αντέλ: Ετοιμάζεται να χαρίσει παιδί στον σύντροφό της;

Η εξομολόγησή της κατά τη διάρκεια του σόου της στο Λας Βέγκας

'Εξαλλη η Αντέλ! «Αν τολμήσετε να μου πετάξετε κάτι, θα σας σκοτώσω» - Βίντεο αρχείου από την εκπομπή Breakfast@Star
 

Μήπως η Αντέλ πρόκειται να γίνει ξανά μαμά; Η 35χρονη Βρετανίδα ερμηνεύτρια άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να κάνει μωρό με τον σύντροφό της Ριτς Πολ κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας.

Αντέλ: Κατέρρευσε στα παρασκήνια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας

Τα βίντεο από το TikTok δείχνουν την Αντέλ να κουνάει ένα μαύρο φόρεμα με χάντρες ενώ βοηθά μια από τις θαυμάστριές της να διαλέξει ένα όνομα για το κοριτσάκι της. 

«Θέλω πολύ να γίνω ξανά μαμά σύντομα, οπότε κάθε φορά που βλέπω ένα όνομα που μου αρέσει, το γράφω στο τηλέφωνό μου», είπε η Αντέλ.

Στη συνέχεια, η θαυμάστρια ανέφερε ότι ήταν μεταξύ Σπένσερ και Πάρκερ για το κοριτσάκι της, και η Αντέλ είπε: «Δεν μπορώ να πω Πάρκερ γιατί στον Ριτς αρέσει αυτό το όνομα».

Η τραγουδίστρια πρότεινε τότε το όνομα Ρέι. Θυμίζουμε ότι η Αντέλ είναι ήδη μαμά του 10 ετών Άντζελο, από τον πρώην της Σάιμον Κονέκι.

Δείτε το βίντεο:

@adele.lovers Adele picking the name of a baby girl🫶🏻🍷!!!#adele #daydreamer #adeleadkins #adele #adeleadkins #daydreamer #lover #ceasars #lasvegas #fyp #lover @Adele Access ♬ original sound - Daydreamer (Lauren B)

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Όπρα το 2021, η διάσημη τραγουδίστρια είχε παραδεχτεί: «Θα ήθελα περισσότερα παιδιά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top