Μαρία Ηλιάκη: «Πρέπει να το δουλέψω αυτό, είναι ο ψυχαναγκασμός μου»

«Καταντάω ηλίθια, καταντάω χαζή»

Τι είπε η Μαρία Ηλιάκη για τον ψυχαναγκασμό της

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media είναι η Μαρία Ηλιάκη. Καθημερινά μοιράζεται με τους followers της όσα της συμβαίνουν, τις εμπειρίες της ως νέα μαμά, αλλά και τους προβληματισμούς της.

Μαρία Ηλιάκη: Οι… εκρήξεις αγάπης και η επική απάντηση της κόρης της

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

 

Αυτή τη φορά μίλησε για ένα θέμα που αντιμετωπίζει και δεν είναι λίγες οι στιγμές που φτάνει στα όρια του ψυχαναγκασμού. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια η συνέπεια που την διακατέχει είναι τόση που καταντάει περίεργο όλο αυτό.

Μαρία Ηλιάκη: Το γλυκό δώρο που της έκανε η κορούλα της για τη γιορτή της

Μαρία Ηλιάκη: Οι τρυφερές ευχές του Στέλιου Μανουσάκη για τη γιορτή της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

«Νομίζω πως φέτος πρέπει να δουλέψω αυτό το θέμα που έχω με τη συνέπεια. Όχι αλήθεια πρέπει να το δουλέψω. Είμαι τόσο συνεπής, που καταντάω ηλίθια, καταντάω χαζή. Παράδειγμα λέει κάποιος, θα σου απαντήσω σε δύο ώρες. Εγώ αν περάσει δύο ώρες και ένα τέταρτο θα με πιάσει το στομάχι μου, ενώ αυτό δεν είναι το φυσιολογικό απ’ ότι έχω καταλάβει. Σου λέει ο άλλος θα σου πω σε δύο ώρες και μπορεί να μην σου απαντήσει και ποτέ. Πώς έχουν οι άλλοι θέμα που δεν μπορούν να βλέπουν στραβό τον καναπέ; Εμένα αυτός είναι ο ψυχαναγκασμός μου», ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top