Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ποζάρει με μαγιό και το Instagram την αποθεώνει!

«Το σώμα αυτό είναι αλλού…σαν Ελληνίδα θεά», της γράφουν

«Το σώμα αυτό είναι αλλού…σαν Ελληνίδα θεά», γράφουν οι χρήστες του Instagram στην Μαριλίτα Λαμπροπούλου και σε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες που ποζάρει με μαγιό.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η ηλικία, ο σύζυγός της και ο Σασμός

Η γνωστή ηθοποιός, που συνήθως δημοσιεύσει στιγμιότυπα από τις παραστάσεις και τα επαγγελματικά της βήματα, έκανε μία εξαίρεση και πόσταρε μία καλοκαιρινή φωτογραφία.

Όπως βλέπουμε, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου διαθέτει υπέροχη σιλουέτα και το μαύρο της μπικίνι την αναδεικνύει τέλεια!

Η ανάρτησή της με μαγιό:

«Ομολογώ ότι δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής. Παρ’ όλα αυτά, γενικώς κινούμαι. Δεν λιμνάζω, δεν αράζω. Έχω και μια αίσθηση της ισορροπίας σχετικά με το φαγητό. Junk food θα τύχει να φάω, αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Νομίζω ότι ο οργανισμός μου το ζητάει να φάω λίγο από όλα. Επίσης, περπατάω, γυμνάζω το σώμα μου, χωρίς όμως να ασκούμαι εξειδικευμένα. Παλιότερα έκανα σύγχρονο χορό. Πλέον δεν έχω χρόνο, ούτε είμαι τόσο φανατική ώστε να συμπτύξω την ημέρα μου για να βρω τον απαραίτητο χρόνο για άσκηση. Μπορεί, όμως, να τύχει να έχω όρεξη και να κάνω στο σπίτι ασκήσεις ή να βάλω μουσική και να χορέψω», έχει πει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στον «Οιδίποδα»

Το φετινό καλοκαίρι η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έγινε η Ιοκάστη στην παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» με συμπρωταγωνιστή της τον Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Οιδίποδα. Στην παράσταση παίζει και ο σύζυγός της Γιάννης Νταλιάνης.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top