Ζέτα Δούκα: «Θα μας αφανίσει όλους χωρίς καμία εξαίρεση»

Η ανάρτηση για τις φωτιές και το ηχηρό μήνυμα

Πάρνηθα: H φωτιά πλησίασε τον αστικό ιστό - Η διαδρομή που ακολούθησε

Μετά τη Ρόδο, την Κέρκυρα και τη Μάνδρα που είδαμε να καίγονται το προηγούμενο διάστημα, τις τελευταίες ημέρες στις φλόγες παραδόθηκε ο Έβρος, η Πάρνηθα, το Μενίδι, η Εύβοια και άλλες περιοχές της Ελλάδας, με τις εικόνες να προκαλούν μόνο θλίψη.

Ολόκληρο το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις και τον τραγικό απολογισμό των απωλειών από τις φωτιές. 

Συγκλονισμένη είναι και η Ζέτα Δούκα με τις εικόνες και για τον λόγο αυτό το απόγευμα της Πέμπτης 24/8 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media μια διαφορετική φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα ηχηρό μήνυμα.

«Η φύση, τα δέντρα , η θάλασσα, όλα τα ζωντανά πλάσματα, είναι οι ρίζες μας. Όλοι προερχόμαστε από το ίδιο κύτταρο. Κι όλοι θα αφανιστούμε με τον ίδιο τρόπο. Και οι εμπρηστές. Και οι έχοντες συμφέροντα πάσης φύσεως. Και αυτοί που νίπτουν τας χείρας τους για να γλιτώσουν πρόσκαιρα την καταστροφή. Και οι μικρόνοες που θεωρούν εαυτούς άτρωτους και υπεράνω. Αυτή η γη θα μπορούσε να μας θρέψει εάν ζούσαμε αρμονικά. Τώρα όμως θα μας αφανίσει. Όλους! Χωρίς καμία εξαίρεση..», έγραψε η Ζέτα Δούκα κάτω από την ανάρτησή της. Στην ανάρτηση αυτή, βλέπουμε την ηθοποιό να ποζάρει στη φύση και να αγκαλιάζει ένα δέντρο.

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top