Καλή Καλό για τα οστά του γιου της: «Δεν έκανα κανένα έγκλημα»

Οι πρώτες εικόνες της ηθοποιού από το Γηροκομείο Αθηνών

Δείτε ρεπορτάζ για την Καλή Καλό από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Το τελευταίο διάστημα η Καλή Καλό φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών. Για την παραμονή της εκεί φρόντισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Καλή Καλό: Οι τρεις γάμοι, ο θάνατος του γιου της και το θέατρο

Η Καλή Καλό με τον Σπύρο Μπιμπίλα σε παλιότερη εκδήλωση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Καλή Καλό με τον Σπύρο Μπιμπίλα σε παλιότερη εκδήλωση /Φωτογραφία NDP Photo Agency


«Αν η Ελλάδα είχε δέκα ακόμη ιδρύματα όπως το Γηροκομείο Αθηνών, όλοι οι ηλικιωμένοι θα ήταν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι της Γης» ανέφερε συγκινημένη και καθισμένη πλέον μόνιμα στο αναπηρικό της καροτσάκι. «Στην αρχή είχα πει του Μπιμπίλα ότι δε θέλω να πάω σε ίδρυμα. Θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου. Δεν ξέρω πως μου είχε περάσει η εικόνα ότι τα ιδρύματα είναι κατάντια. Όταν όμως μετά από παρακλήσεις με μετέφεραν εδώ, νιώθω σαν αν είμαι στον παράδεισο. Έχω τα πάντα και φυσικά δεν έχω το άγχος των εξόδων», είπε αρχικά στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

Το μακάβριο μυστικό της Καλής Καλό - Κρατούσε σπίτι τα οστά του γιου της

Η 93χρονη ηθοποιός εξήγησε και για ποιο λόγο κρατούσε τα οστά του γιου της σε ένα μπαούλο στο σπίτι της στην Άνω Κυψέλη.

«Αυτά ήταν τα οστά του γιου μου, της μεγάλης μου λατρείας. Αυτό το παιδί ήταν όλη μου η ζωή. Και που δεν πήγα για να το γιατρέψω. Πάνω από δέκα χρόνια γύρισα όλο τον κόσμο για να το κάνω καλά. Δεν τα κατάφερα. Όταν έγινε η εκταφή, δεν μπορούσα να βάλω τα οστά του στο οστεοφυλάκιο μαζί με τα άλλα. Το θεωρούσα σαν να τα πετούσα. Κι εμείς οι Κρητικοί τιμούμε τους νεκρούς μας. Τα πήρα με ευλάβεια, τα έπλυνα και τα τοποθέτησα σε ένα λευκό σεντόνι και τα έβαλα σε ένα μικρό ξύλινο κουτάκι. Ήθελα να νιώθω ότι ο γιος μου είναι κοντά μου. Και τα είχα εκεί 45 χρόνια. Δεν έκανα κανένα έγκλημα. Τα οστά του γιου μου είχα και για εμένα είναι ιερό πράγμα», πρόσθεσε η θρυλική ηθοποιός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top