Ζωντανή η Lil Tay: «Είχα ένα πολύ τραυματικό 24ωρο»

Η 14χρονη ισχυρίζεται ότι της χάκαραν τον λογαριασμό στο Instagram

Lil Tay

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση του θανάτου της Lil Tay και του αδερφού της.

Μυστήριο με τον θάνατο της 14χρονης τράπερ - Νεκρός και ο αδερφός της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Tay (@liltay)

Μάλιστα, υπήρχε μια ανακοίνωση της οικογένειάς της στον προσωπικό λογαριασμό της 14χρονης influencer που ανέφερε: «Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την οδυνηρή είδηση του ξαφνικού και τραγικού θανάτου της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αβάσταχτη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν εντελώς απροσδόκητο και μας έχει αφήσει όλους σε κατάσταση σοκ. Ο θάνατος του αδελφού της προσθέτει ένα ακόμα πιο αδιανόητο βάθος στη θλίψη μας».

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης η Lil Tay φέρεται να έκανε μια δήλωση στο TMZ, τονίζοντας πως τόσο εκείνη όσο και ο αδερφός της είναι ζωντανοί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Tay (@liltay)

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο αδερφός μου και εγώ είμαστε ασφαλείς και ζωντανοί, αλλά είμαι εντελώς απαρηγόρητη και παλεύω να βρω ακόμη και τα σωστά λόγια για να μιλήσω. Είχα ένα πολύ τραυματικό 24ωρο. Όλη τη μέρα χθες, βομβαρδιζόμουν με ατελείωτα σπαραχτικά και δακρύβρεχτα τηλεφωνήματα από αγαπημένα πρόσωπα, ενώ προσπαθούσα να τακτοποιήσω αυτό το χάος» ανέφερε η 14χρονη Lil Tay.

«Ο λογαριασμός μου στο Instagram παραβιάστηκε από τρίτο άτομο και διέδωσε τρομακτική παραπληροφόρηση και φήμες σχετικά με εμένα, σε σημείο που ακόμη και το όνομά μου ήταν λάθος. Το όνομά μου είναι Tay Tian, όχι «Claire Hope» πρόσθεσε.

Ο πρώην μάνατζερ της Lil Tay, Harry Tsang, την κατηγόρησε ότι είπε ψέματα για την παραβίαση του λογαριασμού της στο Instagram και ισχυρίστηκε ότι η ίδια έδωσε στη δημοσιότητα την ψεύτικη δήλωση για το θάνατό της και στη συνέχεια βγήκε και είπε ότι είναι ζωντανή.

«Μαθαίνοντας ότι η Lil Tay είναι καλά, νιώθω ανακούφιση. Ωστόσο, πιστεύω ότι το αναφερόμενο περιστατικό hacking μπορεί να μην έχει συμβεί. Το σκεπτικό μου έχει δύο εξηγήσεις: πρώτον, η αποκατάσταση ενός παραβιασμένου λογαριασμού σε πλατφόρμες όπως το Instagram συνήθως δεν απαιτεί χρονικό διάστημα 24 ωρών Δεύτερον, οι ενέργειες του αδελφού της Lil Tay, γνωστού για τις ακραίες πράξεις του, με κάνουν να υποθέσω ότι είχε κίνητρο πίσω από αυτό το περιστατικό. Ταυτόχρονα, αν το κίνητρο είναι πράγματι να έρθει ξανά η Lil Tay στο προσκήνιο, τέτοιες ενέργειες είναι ανεύθυνες. Είναι σημαντικό να εξετάσουμε τις πιθανές επιπτώσεις από την εφαρμογή τέτοιων τακτικών, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη τον πιθανό αντίκτυπό τους στις αντιλήψεις και τα συναισθήματα του ευρύτερου κοινού», ανέφερε ο Tsang.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Tay (@liltay)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top