Μυστήριο με τον θάνατο της 14χρονης τράπερ - Νεκρός και ο αδερφός της

Με ανακοίνωση η οικογένεια επιβεβαίωσε τους θανάτους των παιδιών της

Lil Tay

Η Claire Hope, κατά κόσμον Lil Tay, έφυγε αιφνίδια από τη ζωή μόλις στα 14 της χρόνια με την οικογένειά της να επιβεβαιώνει τον θάνατό της και να ζητά διακριτικότητα, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Η ξαφνική απώλεια της νεαρής τράπερ του TikTok έχει γεννήσει πολλά ερωτηματικά, για τον λόγο ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία πληροφορία που να ρίχνει φως στα αίτια του θανάτου της.

 «Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την οδυνηρή είδηση του ξαφνικού και τραγικού θανάτου της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αβάσταχτη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Το αποτέλεσμα ήταν εντελώς απροσδόκητο και μας έχει αφήσει όλους σε κατάσταση σοκ. Ο θάνατος του αδελφού της κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη θλίψη μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρακαλούμε για την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής καθώς θρηνούμε αυτή τη συντριπτική απώλεια, καθώς οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Claire και του αδελφού της βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση. Η Claire θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας, η απουσία της αφήνει ένα αναντικατάστατο κενό που θα νιώσουν όλοι όσοι τη γνώριζαν και την αγαπούσαν», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά της στα social media.

 

 

Μάλιστα το μυστήριο ενίσχυσε η αποκάλυψη της οικογένειας στην ίδια ανακοίνωση ότι εκτός από την άτυχη Claire νεκρός εντοπίστηκε και ο αδερφός της. 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών, τόσο για τον θάνατο της Lil Tay, όσο και και του αδελφού της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η influencer συνδεόταν με αρκετούς αμφιλεγόμενους ράπερ της χώρας. Σε ένα βίντεο απεικονίζεται με τον Tekashi69, ο οποίος έχει ποινικό μητρώο, ενώ έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της να κάνει χρήση ναρκωτικών και να καπνίζει. 

Η Lil Tay, απέκτησε ήδη από την ηλικιά των 9 ετών, φανατικό κοινό στα socila media, μέσα από αναρτήσεις που έκανε, προβάλλοντας την πολυτελή ζωή της. Ενώ ήταν γνωστή και για τις δημόσιες αντιπαραθέσεις της με άλλους δημοφιλείς τράπερ. Ο λογαριασμός που διατηρεί στο Instagram μετρά 3,4 εκατομμύρια ακολούθους.  

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top