Μπέη: Αποκαλύπτει τι θα κάνει τα 50.000 ευρώ που κέρδισε στο MasterChef

Δέχτηκε προτάσεις μετά το τέλος του διαγωνισμού;

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη η Μαρία Μπέη, μετά τη νίκη της στο MasterChef 2023

Η Μαρία Μπέη δοκίμασε για δεύτερη φορά την τύχη της στις κουζίνες και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε πανηγυρικά, αφού τερμάτισε πρώτη στο MasterChef 2023 πίσω από τον δεύτερο Νίκο Τράκα.

Μαρία Μπέη: Ποζάρει πρώτη φορά χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα!

 

 

Η γοητευτική chef σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You και στην Τζώρτζια Συρίχα, αποκάλυψε τι θα κάνει τα 50.000 ευρώ που κέρδισε στον διαγωνισμο μαγειρικής του Star, καθώς και αν δέχτηκε επαγγελματικές προτάσεις μετά τη νίκη της στο MasterChef. 

Η Μαρία Μπέη όπως την είδαμε στο MasterChef 4 - Πόσο έχει αλλάξει;

«Αρχικά είχα σκοπό να αγοράσω ένα σπίτι  γιατί είμαστε στο ενοίκιο, αλλά δεν μου φτάνουν τα λεφτά και θα χρειαστώ περισσότερα για να ανοίξω και μια δική μου επιχείρηση, ένα εστιατόριο που είναι το όνειρό μου. 

Οπότε τώρα παίρνω δίπλωμα και θα πάρω και ένα αυτοκίνητο να κινούμαι. Θα πάρω δώρα σε φίλους και οικογένεια, θα ταξιδέψω και ένα μέρος των χρημάτων θα μπουν στην άκρη γιατί μπορεί να τα χρειαστώ σε ώρα ανάγκης», είπε αρχικά για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και πώς σκοπεύει να το αξιοποιήσει.

 

 

Ενώ σε άλλο σημείο παραδέχτηκε πως δεν είχε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση μετά το παιχνίδι και ότι λόγω προβλήματος υγείας χρειάστηκε να ακυρώσει μερικές άλλες. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι έχουν κλείσει μια σημαντική δουλειά με τον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο, την οποία, την «κυνηγούσαν» δύο χρόνια. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top