Γιώργος Γεροντιδάκης: Με τη σύντροφό του στην πίσινα

Είναι full in love και δεν το κρύβουν

Δείτε όσα ειπε πρόσφατα ο Γιώργος Γεροντιδάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Γιώργος Γεροντιδάκης, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τον χειμώνα τον απολαύσαμε στη σειρά «Σασμός» όπου έκλεψε τις εντυπώσεις υποδυόμενος τον Λευτέρη Ορφανό.

Γεροντιδάκης: Η συγκινητική ανάρτηση λίγο πριν το φινάλε του «Σασμού»


Φέτος, τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Σασμός» όπου υποδύεται τον «Λευτέρη Ορφανό». Σε ό, τι αφορά την προσωπική του ζωή είναι full in love με τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του στη Μύκονο

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη σειρά Άγριες Μέλισσες μιας και η Άσπα είναι make up artist και ήταν υπεύθυνη για το μακιγιάζ. Κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάνοντας ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και αναρτήσεις στα social media.

O Γιώργος Γεροντιδάκης κι η Άσπα Κωνσταντοπούλου έξω από το θέατρο Κάτια Δανδουλάκη /Φωτογραφία Instagram

O Γιώργος Γεροντιδάκης κι η Άσπα Κωνσταντοπούλου έξω από το θέατρο Κάτια Δανδουλάκη /Φωτογραφία Instagram

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός έκανε μια εξαίρεση και ανέβασε μια φωτογραφία με τη σύντροφό του από τις καλοκαιρινές διακοπές. Όπως μπορείτε να δείτε πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φακό μέσα στην πισίνα.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η σύντροφός του βρέθηκε στη θεατρική του πρεμιέρα

«Στην προσωπική μου ζωή όλα πάνε καλά. Είμαι πάρα πολύ υγιής και πάρα πολύ χαρούμενος. Με την Άσπα κυκλοφορώ στον δρόμο, δεν κρύβομαι απλά δε θέλω να τονίζω και να υπερτονίζω κάτι το οποίο είναι για τον κόσμο άνευ ουσίας. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, για τους άλλους μπορεί να μην είναι», είχε δηλώσει ο Γιώργος Γεροντιδάκης σε συνέντευξή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top