Ricky Martin για το διαζύγιο: «Είχαμε περάσει από μια διαδικασία πένθους»

Ο τραγουδιστής μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του

Στιγμιότυπα από δημόσιες εμφανίσεις του πρώην ζευγαριού/ φωτογραφίες ap

 

Έπειτα από έξι χρόνια γάμου, ο Ricky Martin και ο Jwan Yosef αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. «Αποφασίσαμε να τερματίσουμε το γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας και τιμώντας όσα ζήσαμε ως ζευγάρι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια» ανέφεραν στο People σε κοινή τους δήλωση.

Ricky Martin: Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες για κακοποίηση

Έπειτα από έξι χρόνια γάμου, ο Ricky Martin και ο Jwan Yosef αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

O τραγουδιστής έχει ζητήσει κοινή επιμέλεια των δύο παιδιών τους, μετά την αίτηση του διαζυγίου τους. Η κόρη τους Lucia γεννήθηκε το 2018 και ο γιος Renn, το 2019. Ο Martin είναι επίσης πατέρας των 14χρονων δίδυμων γιων Matteo και Valentino, τους οποίους υποδέχτηκε πολύ πριν γνωρίσει τον πρώην σύζυγό του, μέσω παρένθετης μητέρας και θα συνεχίσει να τους μεγαλώνει μόνος του.

Ricky Martin: Κατηγορείται για αιμομιξία - Κινδυνεύει με 50 έτη φυλάκισης

Ένα μήνα μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ο Ricky Martin παραχώρησε συνέντευξη στην Telemundo και περιέγραψε την αντίδραση των παιδιών τους όταν τους ανακοίνωσαν την απόφασή τους.

O Ricky Martin μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του

«Όταν το έμαθε το κοινό, είχαμε ήδη περάσει από μια διαδικασία πένθους. Κοιταζόμαστε στα μάτια και χαμογελάμε, αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον, περνάμε τα πάνω κάτω, κλαίμε μαζί και γελάμε μαζί. Τα παιδιά μου δεν είδαν ποτέ καυγά ανάμεσα σε εμένα και τον Jwan. Γι’ αυτό αντέδρασαν. “Θα χωρίσετε, θα χωρίσετε, πώς;”. Γιατί λύσαμε τις διαφορές μας με μια καλή συζήτηση, στο δωμάτιό μας. Όταν τους το είπαμε, ήταν σαν, “Λοιπόν, μπαμπά, είσαι καλά, είσαι χαρούμενος; Αυτή είναι η απόφαση; Μην το κάνετε για εμάς, είμαστε εντάξει”».

Ricky Martin: «Είχαμε περάσει από μια διαδικασία πένθους»


Ο Ricky Martin πιστεύει στην αγάπη, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για νέα σχέση, αλλά, προς το παρόν, θέλει να «περάσει καλά».
«Θέλω να περάσω καλά, θέλω να απολαύσω τη ζωή… Ας το πάρουμε χαλαρά, αλλά ναι, βλέπω τον εαυτό μου σε άλλη σχέση. Δε μιλάω για το εγγύς μέλλον, αλλά μου αρέσει να είμαι ερωτευμένος, μου αρέσει να είμαι σε σχέση, μου αρέσει να ξυπνάω το πρωί με ένα πρωινό φιλί, πρωινό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top