Ζεντάγια: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» στον... αδερφό της Άνγκους Κλάουντ

Η μακροσκελής ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του αείμνηστου πρωταγωνιστή της σειράς Euphoria, Άνγκους Κλάουντ

Μόλις πριν από λίγα 24ωρα Ο «Φεζ» από τη σειρά Euphoria, κατά κόσμον Άνγκους Κλάουντ, έφυγε από τη ζωή στα 25 του, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τους χιλιάδες fans της

Πέθανε σε ηλικία μόλις 25 ετών γνωστός ηθοποιός

Στη σειρά, η Ζεντάγια είχε ουσιαστικά την πιο στενή σχέση με τον Άνγκους, ενώ ήταν φίλοι και στην πραγματική ζωή. Έτσι, με την είδηση του θανάτου η νεαρή σταρ ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία του, με το «αντίο» της να ραγίζει καρδιές. 

Η Ζεντάγια στην πρεμιέρα της σειράς Euphoria στο Λος Άντζελες το 2019

Η Ζεντάγια στην πρεμιέρα της σειράς Euphoria στο Λος Άντζελες το 2019 /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

«Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την απέραντη ομορφιά που είναι ο Άνγκους (Κόνορ). Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω σε αυτή τη ζωή, να τον αποκαλώ αδερφό, να δω τα ζεστά ευγενικά του μάτια και το λαμπερό του χαμόγελο ή να ακούσω το μεταδοτικότου γέλιο (χαμογελάω τώρα και μόνο που το σκέφτομαι).

Η Zendaya ποζάρει στη νέα Valentino Campaign και όλα είναι... φούξια

Η ζωή του Άνγκους Κλάουντ ήταν -δυστυχώς- σύντομη!

Η ζωή του Άνγκους Κλάουντ ήταν -δυστυχώς- σύντομη! /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

Ξέρω ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή την έκφραση συχνά όταν μιλούν για ανθρώπους που αγαπούν… "θα μπορούσαν να φωτίσουν όποιο δωμάτιο έμπαιναν", αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι ήταν ο καλύτερος σε αυτό. Θα ήθελα να τον θυμάμαι έτσι. Για όλο το απέραντο φως, την αγάπη και τη χαρά που πάντα κατάφερνε να μας δίνει. Θα εκτιμώ κάθε στιγμή

Η καρδιά μου είναι με τη μητέρα και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή και παρακαλώ να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί καθώς η θλίψη φαίνεται διαφορετική για τον καθένα».

Η ανάρτηση της Ζεντάγια για τον Άνγκους Κλάουντ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top