Σοφία Βεργκάρα: Τι ζήτησε από τον Τζο Μανγκανιέλο μετά το διαζύγιό τους

Το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Σοφία Βεργκάρα και του Τζο Μανγκανιέλο

Η Σοφία Βεργκάρα ζήτησε από τον Τζο Μανγκανιέλο να σεβαστεί και να τηρήσει τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου που είχαν υπογράψει

Σοφία Βεργκάρα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν με τον Τζο Μανγκανιέλο

Η 51χρονη ηθοποιός υπέβαλε το αίτημα αυτό σε νέα κατάθεση, ζητώντας να διατηρήσει τα τρέχοντα περιουσιακά της στοιχεία, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Η τελευταία νομική εξέλιξη έρχεται μετά από πληροφορίες ότι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για το άλλοτε hot ζευγάρι του Χόλιγουντ, ήταν η επιθυμία του ηθοποιού να αποκτήσει παιδιά. Ο Μανγκανιέλο επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Την ίδια ακριβώς εξήγηση είχε δώσει και Σοφία Βεργκάρα. 

Σοφία Βεργκάρα & Τζο Μανγκανιέλο σε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες το 2016

Σοφία Βεργκάρα & Τζο Μανγκανιέλο σε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες το 2016 /Φωτογραφία AP Images/John Salangsang

Η ηθοποιός ζήτησε επίσης από το δικαστήριο να της επιτραπεί να κρατήσει τα κοσμήματα, τα έργα τέχνης κι «άλλα προσωπικά αντικείμενα», τα οποία η ίδια θεωρεί περιουσιακά στοιχεία.

Η Βεργκάρα έχει επίσης πει ότι θα πρέπει να διατηρήσει όλα τα εισοδήματά της από την περίοδο πριν από τον γάμο της με τον Μανγακνιέλο, καθώς και κάθε εισόδημα από την περίοδο που ήταν παντρεμένοι. 

Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Διαζύγιο-βόμβα μετά από επτά χρόνια γάμου

Ενώ τα χρήματα και τα υπάρχοντα του ζευγαριού θα είναι εύκολο να μοιραστούν, ειδικά αν ο Μανγκανιέλο επιλέξει να σεβαστεί το προγαμιαίο συμβόλαιο, είναι λιγότερο σαφές τι θα συμβεί με το αγαπημένο τους σκυλάκι, τον Bubbles.

«Έχουν ακόμα μερικά θέματα να λύσουν, όπως την επιμέλεια του σκύλου τους, της Bubbles», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού και συνέχισε: «Η Σοφία ελπίζει ότι μπορούν να προχωρήσουν με ήρεμο και δίκαιο τρόπο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top