Σοφία Βεργκάρα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν με τον Τζο Μανγκανιέλο

Δημοσίευμα αποκαλύπτει τη μεγάλη διαφωνία τους

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Σοφία Βεργκάρα και του Τζο Μανγκανιέλο

Ο Τζο Μανγκανιέλο επέλεξε μετά από επτά χρόνια να τερματίσει τον γάμο του με τη Σοφία Βεργκάρα επειδή διαφωνούσαν στο θέμα απόκτησης παιδιού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six

Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Διαζύγιο-βόμβα μετά από επτά χρόνια γάμου

Πηγή από το περιβάλλον του 46χρονου ηθοποιού αποκάλυψε ότι πάντα ήθελε να γίνει μπαμπάς κι ότι αυτή η επιθυμία τα τελευταία χρόνια γινόταν όλο και πιο έντονη. Δεν είναι σαφές ποια ήταν η θέση της 51χρονης Λατίνας σταρ όταν αποφάσισαν να παντρευτούν τον Νοέμβριο του 2015, όμως σύμφωνα με την ίδια πηγή η ηθοποιός ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο.

Σοφία Βεργκάρα & Τζο Μανγκανιέλο σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2018

Σοφία Βεργκάρα & Τζο Μανγκανιέλο σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2018 /Φωτογραφία AP Images/ Jordan Strauss

Η Βεργκάρα έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Μανόλο ο οποίος είναι σήμερα 31 ετών. Είχε επίσης εμπλακεί σε μια μακρά δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια δύο κατεψυγμένων ωαρίων από τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2013 με τον τότε αρραβωνιαστικό της Νικ Λοέμπ, ο οποίος επεδίωκε και να τα χρησιμοποιήσει. 

Σοφία Βεργκάρα: Πουλάει την έπαυλη και μετακομίζει με τον Τζο Μανγκανιέλο

Άλλη πηγή επιμένει ότι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού του ζευγαριού είναι η αποξένωση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι δεν υπήρχε απιστία ή εκμπλική τρίτων προσώπων. 

Σοφία Βεργκάρα & Τζο Μανγκανιέλο στα βραβεία ΕΜΜΥ το 2015

Σοφία Βεργκάρα & Τζο Μανγκανιέλο στα βραβεία ΕΜΜΥ το 2015 /Φωτογραφία AP Images/Vince Bucci

Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Η ανακοίνωση του χωρισμού

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο», ανέφερε σε κοινή του ανακοίνωση το ζευγάρι την περασμένη Τρίτη. «Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», πρόσθεσαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top