Ζέτα Δούκα: Όταν είχε μιλήσει για την κρίση στη σχέση της με τον άντρα της

«Πώς το παιδί έσωσε τη σχέση μου που περνούσε σοβαρή κρίση»

Δείτε παλιότερη συνέντευξη της Ζέτας Δούκα στο star.gr

H Ζέτα Δούκα κι ο Μιχάλης Χατζαντωνάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια σχέσης και την απόκτηση μίας κόρης, η οποία σήμερα είναι 7 ετών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και, μάλιστα, ζουν σε διαφορετικά σπίτια. 

Ζέτα Δούκα: Όταν είχε μιλήσει για την κρίση στη σχέση της με τον άντρα της

Την εποχή που η Ζέτα Δούκα έμαθε ότι είναι έγκυος, η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά όχι απλά περνούσε κρίση αλλά οι δυο τους έκαναν χωριστές διακοπές, όπως είχε αποκαλύψει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο People.

Φυσικά, όταν του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος κανένας από τους δύο δεν έδειξε να έχει ενδοιασμό, όπως η ίδια η Ζέτα είπε, ενώ πρόσθεσε ότι αυτό το γεγονός τους έκανε να αφήσουν τους εγωισμούς στην άκρη και να κοιτάξουν την ουσία της σχέσης τους.

«Αν μου έλεγες πριν από ένα χρόνο πώς φανταζόμουν τη ζωή μου, θα σου έλεγα ότι πραγματικά το ευχόμουν. Γιατί πριν από ένα χρόνο είχα μπει στη διαδικασία να θέλω πολύ να κάνω παιδί και ακριβώς επειδή το ήθελα πάρα πολύ συνέβη και τόσο γρήγορα. Ήμουν εντελώς έτοιμη να ζήσω αυτό που έζησα, γιατί το ήθελα» παραδέχτηκε η ίδια δείχνοντας ζώντας μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς / NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top