Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς: Χωρισμός-βόμβα μετά από μια δεκαετία

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κορούλα

Δείτε όσα είπε η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή Γεια σου

Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας η Ζέτα Δούκα κι ο Μιχάλης Χατζαντωνάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και, μάλιστα, ζουν σε διαφορετικά σπίτια

Ζέτα Δούκα: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 7α γενέθλια της κόρης της

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, οι κοντινοί τους άνθρωποι γνωρίζουν καλά πως ο χωρισμός είναι γεγονός. Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν στα γενέθλια της κόρης τους, Θάλειας που έκλεισε τα 7 της χρόνια στις αρχές Απριλίου.

H Ζέτα Δούκα κι ο Μιχάλης Χατζαντωνάς ήταν ένα από τα πιο όμορφα κι ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ

H Ζέτα Δούκα κι ο Μιχάλης Χατζαντωνάς ήταν ένα από τα πιο όμορφα κι ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το γυαλί άρχιζε να ραγίζει την περασμένη άνοιξη με την ηθοποιό και τον personal trainer να προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα στη σχέση τους, χωρίς επιτυχία. Ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος κι η σχέση τους είναι σήμερα τυπική, ενώ κι οι δύο βάζουν πάνω από όλα την κόρη τους.

Ζέτα Δούκα: Οι τρυφερές ευχές στον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά

Η Ζέτα Δούκα κι ο Μιχάλης Χατζαντωνάς, που δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έχουν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην αναφερθούν στον χωρισμό τους.

Η τελευταία ανάρτηση του ζευγαριού στα γενέθλια της κόρης τους
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top