Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με το μαγιό της και φαίνονται τα τατουάζ της!

Σε καλοκαιρινό mood έχει μπει η παρουσιάστρια

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: To πάρτι για τη βάπτιση και τα γενέθλια της κόρης τoυς/ βίντεο από Happy Day 1/6/23

Σε καλοκαιρινό mood έχει μπει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία δεν σταματά να ποζάρει με το μαγιό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα η νέα της φωτογραφία πρόδωσε το συμβολικό tattoo στο χέρι της. Οι λίγο πιο παρατηρητικοί εντόπισαν το τατουάζ στο αριστερό χέρι της παρουσιάστριας το οποίο γράφει «Αθανασία» προς τιμήν της μητέρας της η οποία έφυγε από τη ζωή το 2012.

To 2021 ανήμερα της γιορτής της μητέρας της, η Μαρία Ηλιάκη είχε δείξει το τατουάζ που έκανε στο χέρι της με το όνομα Αθανασία, το όνομα της μητέρας της η οποία δεν είναι πια στη ζωή: «Είναι ευλογία να λυπάσαι όταν δεν υπάρχει. Είναι ευλογία να θυμώνεις γιατί σου έφυγε, σου άφησε κενά, δεν σε καταλαβαίνει πια. Για εκείνο το ´Αχ μανούλα μου’ που σου βγαίνει αυθόρμητα σε μικρές καθημερινές στιγμές. Κράτησε την εικόνα της μάνας σου ως δίχτυ ασφαλείας, είτε κατάφερε, είτε όχι να είναι αποτελεσματική στο ρόλο της γιατί εσένα σου έδωσε τη ζωή. Και άφησε την από εκεί που είναι να σου στέλνει την ευλογία η τη συγνώμη της. Γιατί έτσι κ αλλιώς μέσα από σένα ζει... Χρόνια πολλά μαμά...», είχε γράψει η παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε πρόσφατα από την Μύκονο όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές με φίλους και μετρά αντίστροφα για την επόμενη εξόρμηση με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top