Γρηγόρης Γκουντάρας: Η απάντηση στα υβριστικά μηνύματα για τις πυρκαγιές

Τι του... ευχήθηκαν αρκετοί χρήστες του Instagram;

To βίντεο που πόσταρε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Δύσκολο ήταν το βράδυ της Δευτέρας για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Ναταλί Κάκκαβα και τους κατοίκους του Λαγονησίου. Η φωτιά σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή, που βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του, να κάνει έκκληση για βοήθεια

Απελπισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Στείλτε βοήθεια από αέρος, θα καούμε»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γρηγόρης θέλησε να πει ένα «ευχαριστώ» στους διαδικτυακούς του φίλους. «Ήταν ακραία συγκινητικό το τσουνάμι των μηνυμάτων που μου στείλατε σε περίπτωση που χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια για το σπίτι μας στο Λαγονήσι. Άνθρωποι που δεν μπορούσα να φανταστώ καν, μάς καλούσαν σπίτι τους να μας φιλοξενήσουν ή μου έλεγαν να πάνε να ρίξουνε νερό. Φοβερή ανθρωπιά, φοβερή! Και είμαι σίγουρος πως έγινε σε όλους τους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. Σας ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Μια από τις δραματικές αναρτήσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα

Μια από τις δραματικές αναρτήσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα /Φωτογραφία Instagram

«Λύγισε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας μιλώντας για τον αδερφό που... ίσως έχει!

Παράλληλα, έδειξε και τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε, αφού υπήρξαν κι αυτοί που του ευχήθηκαν να καεί! «Από την άλλη πλευρά, δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί οι συνάνθρωποι… », σχολίασε ποστάροντας μερικά από αυτά.

Δείτε την ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top