Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της - Είναι ίδιες!

Mε τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη έχουν αποκτήσει δύο κόρες

Bίντεο από το Breakfast@Star

H ηθοποιός Μαριλίτα Λαμπροπούλου γνωρίζει ξανά μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της ως Βασιλική στον «Σασμό». Ο χαρακτήρας που υποδύεται έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και ο έρωτά της με τον «Μαθιό», τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος, είναι νούμερο ένα θέμα συζήτησης των φανς στα social media καθημερινά.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η ηλικία, ο σύζυγός της και ο Σασμός

Στην πραγματική ζωή, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Γιάννη Νταλιάνη, αλλά λίγα γνωρίζουμε για τη ζωή τους, καθώς αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Θέλουν να απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά και όχι με τα προσωπικά τους.

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες/ ndp

Το Σάββατο, 15 Ιουλίου όμως, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θέλησε να κάνει μία εξαίρεση και κοινοποίησε μια σπάνια κοινή φωτογραφία με τη μία της κόρη.

Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί χαμογελαστές και σχηματίζουν μια καρδούλα με τα χέρια τους και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

«Χρόνια πολλά, αναπνέοντας την καλοκαιρινή θάλασσα της Θεσσαλονίκης», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ έδωσε τα εύσημα της φωτογραφίας στην άλλη κόρη της, την Έλλη.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top