Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ

Πριν από 6 μήνες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

H κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, «έφυγε» από τη ζωή πριν από 6 μήνες σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Χθες έγινε γνωστή η αιτία θανάτου της. Όπως αναφέρει το TMZ,  η κόρη του θρύλου του ροκ εν ρολ πέθανε από επιπλοκές που προέκυψαν από απόφραξη του λεπτού εντέρου.

Στο αίμα της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ υπήρχαν θεραπευτικά επίπεδα οξυκωδόνης. Βρέθηκε ένα δεύτερο οπιοειδές -- η βουπρενορφίνη -- η οποία προορίζεται για τη θεραπεία της υπερβολικής χρήσης οπιοειδών. 

Τα οπιοειδή μπορεί να προκαλέσουν δυσκοιλιότητα, που μπορεί να οδηγήσει σε απόφραξη του εντέρου, η οποία ήταν η αιτία του θανάτου της. Υπήρχαν επίσης ίχνη ενός αντιψυχωσικού φαρμάκου.

Ο ιατροδικαστής αναφέρει επίσης πως δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι της όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο, η Λίζα Μαρί υπέστη καρδιακή ανακοπή. Η τοξικολογική εξέταση ούρων της ήταν αρνητική.

Το TMZ αναφέρει επίσης ότι η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έκανε μια αισθητική επέμβαση λίγους μήνες πριν από τον θάνατό της, μετά την οποία της συνταγογραφήθηκαν οπιοειδή, προσθέτοντας ότι είχε ιστορικό «υπερφαρμακευτικής αγωγής» και ήταν γνωστό ότι ξέχασε ότι είχε πάρει τα φάρμακά της και θα τα έπαιρνε ξανά.

Η έκθεση προσθέτει ότι η Λίζα Μαρί είχε ιστορικό κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών. «Είναι ολέθριο» είχε δηλώσει ο πρώην σύζυγος της Λίζα Μαρί, Νίκολας Κέιτζ για τον θάνατο της και πρόσθεσε: «Η Λίζα είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο από οποιονδήποτε γνώρισα ποτέ».

Τέλος, έκανε μία αναφορά στον αδικοχαμένο γιο της τραγουδίστριας, Μπέντζαμιν, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Ιούλιο του 2020: «Βρίσκω κάποια παρηγοριά στην ελπίδα ότι θα βρεθεί και πάλι με τον γιο της, Μπέντζαμιν».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top