Κόκο Λι: Αυτοκτόνησε η τραγουδίστρια που έδωσε τη φωνή της στη Μουλάν

Η ανάρτηση που έκαναν οι αδερφές μετά τον θάνατό της

Η Coco Lee ερμηνεύει το τραγούδι Reflection από την ταινία Μουλάν

Η 48χρονη σταρ της Disney, Κόκο Λι, που χάρισε τη φωνή της στη Μουλάν, έβαλε τέλος στη ζωή της, με τις αδερφές της να τη βρίσκουν σε κώμα στο σπίτι της.   

Η τραγουδίστρια που έπασχε από κατάθλιψη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου κι άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Τετάρτη. 

Η Κόκο Λι ήταν μια από τις διασημότερες Ασιάτισσες τραγουδίστριες

Η Κόκο Λι ήταν μια από τις διασημότερες Ασιάτισσες τραγουδίστριες /Φωτογραφία AP Images/Billy Dai

Οι αδερφές της ανακοίνωσαν τον θάνατο της με μια ανάρτηση στα social media, η οποία ανέφερε:

«Προς όλους τους θαυμαστές και  φίλους που λατρεύουν την Κόκο

Με μεγάλη λύπη, βρισκόμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε τα πιο καταστροφικά νέα: η Κόκο έπασχε από κατάθλιψη εδώ και λίγα χρόνια, αλλά η κατάστασή της επιδεινώθηκε δραστικά τους τελευταίους μήνες. Παρόλο που, η Κόκο αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια κι έκανε ό,τι μπορούσε για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη, δυστυχώς αυτός ο δαίμονας μέσα της την κυρίευσε.

Στις 2 Ιουλίου, αυτοκτόνησε στο σπίτι της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρά τις καλύτερες προσπάθειες της ομάδας του νοσοκομείου για τη διάσωση και τη θεραπεία από το κώμα της, τελικά πέθανε στις 5 Ιουλίου 2023.

Το 2023 σηματοδοτεί την 30η επέτειο της τραγουδιστικής καριέρας της Κόκο, τα τελευταία 29 χρόνια, έχει κερδίσει αμέτρητες διεθνείς διακρίσεις με τραγούδια με κορυφαίες πωλήσεις κι έχει αφήσει στο κοινό μια εκπληκτική εντύπωση από τις εξαιρετικές ζωντανές εμφανίσεις της. Η Κόκο είναι επίσης γνωστό ότι εργάστηκε ακούραστα για να ανοίξει έναν νέο κόσμο για τους Κινέζους τραγουδιστές στη διεθνή μουσική σκηνή και έκανε τα πάντα για να λάμψει για τους Κινέζους. Είμαστε περήφανοι για αυτήν!

Ως οικογένεια της Κόκο, είμαστε πολύ ευγνώμονες που έχουμε μια τόσο εξαιρετική κι εξαιρετική αδερφή. Είμαστε ευγνώμονες στον Θεό που μας έδωσε έναν τόσο ευγενικό άγγελο. Ξέρουμε ότι τώρα έχει πάει σε ένα πιο ευτυχισμένο μέρος και δεν υποφέρει πλέον από κατάθλιψη.

Πιστεύουμε ότι ο Θεός φροντίζει τα συμφέροντά της! Τώρα, η μεγαλύτερη ευθύνη μας είναι να φροντίζουμε καλά την ηλικιωμένη μητέρα μας. Ελπίζω ότι όλοι θα προσευχηθούν για αυτή και να μας αφήσουν χρόνο και ιδιωτικότητα. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι το ιατρικό προσωπικό για την αφοσίωσή του στη φροντίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ταυτόχρονα, ελπίζουμε ότι όχι μόνο θα λείψει η Κόκο σε όλους, αλλά και θα μοιραστεί το λαμπερό της χαμόγελο, θα συμπεριφερθεί στους ανθρώπους με ειλικρίνεια, θα μεταφέρει καλοσύνη κι αγάπη σε όλους γύρω μας και θα συνεχίσει την επιθυμία της Κόκο να αφήσει όλους γύρω να νιώσουν την αγάπη και την ευτυχία της. Αν κι η Κόκο έμεινε στον κόσμο για λίγο καιρό, οι ακτίνες φωτός της θα διαρκέσουν για πάντα! Κάρολ και Νάνσυ».

Η ανάρτηση των αδερφών της Κόκο
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top