Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 20χρονου εγγονού του

Τι αποκάλυψε η μητέρα του 20χρονου

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Σε ηλικία μόλις 20 ετών, έφυγε από τη ζωή ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όπως δημοσιοποίησε η μητέρα του νεαρού και κόρη του κινηματογραφικού σταρ, με ανάρτησή της στο Instagram

Βαρύ πένθος για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Πέθανε ο 20χρονος εγγονός του

Το άψυχο σώμα του Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ βρέθηκε σε μια καρέκλα δίπλα σε λευκή σκόνη στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, ενώ τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Ωστόσο η μητέρα του άτυχου 20χρονου, Ντρένα Ντε Νίρο, ισχυρίστηκε στο Instagram ότι κάποιος πούλησε στον γιο της νοθευμένα ναρκωτικά.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την κόρη του Ντρένα σε βραβεία το 2015

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την κόρη του Ντρένα σε βραβεία το 2015 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

«Κάποιος του πούλησε χάπια που είχαν φαιντανύλη, παρότι το γνώριζε», απάντησε η κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε σχόλιο follower που τη ρωτούσε πώς πέθανε ο γιος της.

Μια από τις αναρτήσεις της Ντρένα Ντε Νίρο για τον αδικοχαμένο γιο της

Τι είναι η φαιντανύλη

Η φαιντανύλη είναι ένα συνθετικό οπιοειδές, πενήντα φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη. Ως συνταγογραφούμενο φάρμακο, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του έντονου πόνου, με τρόπο παρόμοιο με τη μορφίνη. 

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε για έβδομη φορά πατέρας

Η φαιντανύλη που διακινείται παράνομα, συνήθως παρασκευάζεται μέσα σε εργαστήρια και πωλείται με τη μορφή σκόνης κι όχι σε χάπια, όπως η φαρμακευτική φαιντανύλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top