Εύη Βατίδου για Ηλία Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει κάποια σχέση»

Διέγραψε και τις φωτογραφίες από το προφίλ της

Η Εύη Βατίδου παραδέχτηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου, με τον οποίο είχε δηλώσει ότι είναι ζευγάρι πριν από μερικές εβδομάδες.

Μάλιστα, εκείνος είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχετικά με τη γνωριμία του με την Εύη Βατίδου: «Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Πάρα πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά. Με μια τέτοια γυναίκα μόνο έρωτας με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι. Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο ενός μεγάλου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη με το οποίο συνεργαζόμαστε. Την πέτυχα πάνω στο διάδρομο να τρέχει. Πέρασα δίπλα της, της είπα “Γεια σου”, μου είπε “Γεια σου” κι έτσι ξεκίνησε όλο αυτό το όμορφο που συνεχίζεται μέχρι σήμερα».

Εύη Βατίδου: Oσκαρική εμφάνιση στις Κάννες με τον σύντροφό της

Τώρα η ίδια η Εύη Βατίδου όταν ρωτήθηκε για τον νέο της σύντροφο, Ηλία Κωνσταντίνου, αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση!

«Γυρνάω από την Κρήτη από διακοπές. Δεν υπάρχει κάποια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Τα δημοσιεύματα και οι φωτογραφίες είχαν βγει παλιά. Τώρα δεν υπάρχει κάποια σχέση», είπε η Εύη Βατίδου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και τη δημοσιογράφο, Τέρψη Μαντζουράτου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Εύη Βατίδου όλο αυτό το διάστημα από την ημέρα που έγινε γνωστή η σχέση της με το 35χρονο μοντέλο, είχε δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικός της λογαριασμό στο Instagram, τις οποίες σήμερα έχει διαγράψει.

Εύη Βατίδου: Βίντεο με τον νέο της σύντροφο από την παραλία

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γρηγόρης Μπάκας, ο οποίος βρισκόταν στο αεροδρόμιο μαζί με την δημοσιογράφο της εκπομπής, αποκάλυψε πως μαζί με την Εύη Βατίδου ήταν και ο Ηλίας Κωνσταντίνου, ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως δε θέλει να δώσει περισσότερη έκταση.

Οι δυο τους ταξίδεψαν στις Κάννες, για το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να είναι πολύ χαμογελαστοί και ευδιάθετοι καθώς περπατούσαν στο κόκκινο χαλί / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top