Μαντόνα: Κατέληξε στην εντατική προσπαθώντας να μιμηθεί την Taylor Swift

Διασωληνώθηκε πολλές μέρες μέχρι να επανέλθει η υγεία της

Δείτε βίντεο-αφιέρωμα στη Μαντόνα από την εκπομπή Στούντιο 4

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η Μαντόνα, η οποία πριν από λίγες μέρες έδίνε μάχη για τη ζωή της.

Στην εντατική η Μαντόνα - Αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της

Η βασίλισσα της pop φέρεται να κατέληξε στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη, ακυρώνοντας την παγκόσμια περιοδεία της, «Celebretion», με την οποία θα γιόρταζε τα 40 χρόνια της στη μουσική.

Λίγο μετά η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε αισθητά, με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να γυρίσει με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. 

Σε σοκ η οικογένεια της Μαντόνα: Τη βρήκαν αναίσθητη, διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ

Πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στην 64χρονη τραγουδίστρια, αποκαλύπτουν στη βρετανική εφημερίδα «Sun» πως για να προετοιμαστεί για τις εμφανίσεις της, έκανε κατάχρηση των δυνάμεών της, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί για αρκετές ημέρες ώστε να επανέλθει η υγεία της.

 

 

Πήρε εξιτήριο η Μαντόνα μετά την εισαγωγή της στη ΜΕΘ

«Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει. Η Μαντόνα είχε βάλει όλα τα καρπούζια σε μια μασχάλη, που ήταν αυτή η περιοδεία. Δούλευε υπερωρίες, αλλά ξεκάθαρα “κάηκε” και οι άνθρωποι γύρω της, προσπαθούσαν να της υπενθυμίζουν ευγενικά ότι δεν είναι πια 45 ετών, πόσο μάλλον 25. Έπρεπε να ορίσει τον εαυτό της και τις αντοχές της. Το να πιέζει τον εαυτό της τόσο σκληρά ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο, όπως αποδείχθηκε», αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της. «Όλοι είδαν κάτι τέτοιο να έρχεται λόγω του έντονου προγράμματός της, αλλά μόνο λίγοι ήταν αρκετά γενναίοι για να της πουν ότι ανησυχούσαν», καταλήγει η ίδια πηγή.

Η ίδια είχε αναγκάσει τον οργανισμό σε εξαντλητικές πρόβες, προκειμένου να ανταγωνιστεί άλλες τραγουδίστριες νεότερης ηλικίας που βρίσκονται αυτό το διάστημα σε περιοδεία. Όπως είναι για παράδειγμα η 33χρονη Taylor Swift που παρουσιάζει 4ωρο πρόγραμμα και η 42χρονη Pink που επιδίδεται σε ακροβατικά στη σκηνή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top